417- اقدام پژوهی آموزگار دوم ابتدایی چگونه توانستم به پیشرفت تحصیلی یکی از دانش آموزانم که دارای

نمونه کامل اقدام پژوهی آموزگار کلاس دوم ابتدایی
معرفی :
اقدام پژوهی درس ریاضی آموزگار دوم ابتدایی با موضوع : چگونه توانستم به پیشرفت تحصیلی یکی از دانش آموزانم که دارای مشکل جسمی بود کمک کنم؟.فایل بصورت ورد (word ) و قابل ویرایش - تعداد صفحات بیست دو صفحه - قیمت فقط ده هزار تومان
فهرست مطالب، چکیده و فایل کامل پی دی اف (فقط برای مشاهده) را در زیر ببینید:
بطورکلی کودکان دارای مشکلات جسمی حرکتی به دلیل مشکلاتی که در قوام عضلانی، اختلال بینایی، اختلال شنوایی، اختلالات تکلم ، اشکالات ارتوپدی (وجود دفرمیتی ) ، ناهنجاری های دهانی و عدم تطابق دندانی ، اشکالات درکی و عاطفی ، اشکالات رفتاری ، رفلکس های غیرطبیعی ، الگوهای غلط و وضعیت بدنی غیر عادی، اختلالات حسی، ضعف در تصور بدنی دارند، موانعی را در امر آموزش تجربه می کنند که این موضوع به نحوی عزت نفس و اعتماد به خود و رفتارهای مناسب هیجانی و اجتماعی را در آنا ن کاهش می دهد . لذا معلمان باید با تکیه بر توانایی دانش آموزان، برنامه ریزی مدونی را در جهت به حداقل رسانیدن موانع طراحی نمایند تا بواسطه آن فرصت های لازم در جهت رشد توانایی های دانش آموزان فراهم سازند.
ناتوانی های جسمانی برنگرش خود فرد و دیگران مانند والدین ، خواهران و برادران، همسالان،معلمان و...نسبت به بیمار تاثیر می گذارد . تاثیر ناتوانی در برخی از جنبه های اجتماعی ، تحصیلی و روانی قابل ملاحظه است. برای مثال کودکان و نوجوانانی که مدت قابل توجهی را به علت استفاده از خدمات و مراقبت های پزشکی از خانه و مدرسه دور می مانند ، فرصت کمتری برای ایجاد دوستی ها ، حضور در رویدادهای اجتماعی و رشد مهارت های اجتماعی دارند . بی توجهی به مسائل روانی و رفتاری گاه مشکلات عدیده ای را برای آنان بوجود خواهد آورد که ناتوانی های حرکتی او را تحت الشعاع قرار می دهد . این مس ائل جایگاه خاصی را در توان بخشی یک کودک معلول بخود اختصاص می دهد . میزان خدمات و تلاش هایی که برای درمان به کار گرفته می شود به ماهیت مشکلات و توانمند ی های فرد یا کودک بستگی دارد . در سال تحصیلی اخیر بنده با همچین مشکلی برخورد کردم.که به خاطر مشکل جسمی دانش آموزم فربد اعتماد به نفس پایینی داشت و در فعالیت های کلاسی شرکت نمی کرد و منزوی و گوشه گیر شده بود و دچار افت تحصیلی شده بود.. بنا بر این سعی کردم مشکل اعتماد به نفس و عدم مشارکت در فعالیت های کلاسی و گوشه گیری وی را حل کنم.و باعث پیشرفت درسی وی شوم.
فهرست مطالب
توصیف وضعیت موجود(تشخیص مسئله)
انتخاب راه حل مناسب ، اعتبار بخشی و اجرای راه حل
اهم راهکار های ارائه شده به شرح زیر می باشد:
مصاحبه با پدر فربد( اردیبهشت 96)
مصاحبه با معاون مدرسه فربد(اردیبهشت 96)
برای اطمینان شما :
فایل پی دی اف این اقدام پژوهی را فقط برای مشاهده و بصورت پی دی اف در زیر قرار داده ایم . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت می توانید فایل ورد و قایل ویرایش این اقدام پژوهی را بصورت خرید انلاین و به قیمت فقط ده هزار تومان از لینک خرید آن دریافت نمائید . ابتدا فایل پی دی اف :
در صورت مشاهده و رضایت ، فایل ورد این اقدام پژوهی را با قیمت مناسب ده هزار تومان از دکمه پرداخت زیر دریافت نمائید.
راهنمای خرید : برای خرید انلاین ابتدا بر روی لینک خرید زیر کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید و دانلود سایت علمی و پژوهشی اسمان شوید .و فایل را بصورت مستقیم خرید و دانلود نمائید. لینک خرید :
( توجه)
بر روی لینک زیر کلیک کنید تا بتوانید سایر اقدام پژوهی مربوط به پایه دوم ابتدایی را نیز ببینید و از آن استفاده کنید - بر روی لینک زیر کلیک کنید :
لیست اقدام پژوهی آموزگار دوم ابتدایی
( همچنین)
می توانید لیست کامل ودسته بندی شده بیش از 450 اقدام پژوهی برای همه دبیران وآموزگاران ومدیران ومعاونان مدرسه وهنرآموزان را از لینک زیرمشاهده کنیدوبه سایرهمکاران اطلاع دهید-باتشکر: (بر روی لینک زیر کلیک کنید )
اين مطلب در تاريخ: شنبه 22 اردیبهشت 1397 ساعت: 12:46 منتشر شده است
برچسب ها : اقدام پژوهی,اقدام پژوهی بصورت ورد,اقدام پژوهی کامل بصورت ورد,اقدام پژوهی مقطع ابتدایی,اقدام پژوهی کامل و آماده بصورت ورد,فروشگاه علمی آسمان سایت اقدام پژوهی ها,اقدام پژوهی دوم ابتدایی,اقدام پژوهی کلاس دوم دبستان با موضوع,نمونه اقدام پژوهی دوم ابتدایی,نمونه کار اقدام پژوهی دوم ابتدایی,دانلود اقدام پژوهی آموزگار دوم,دانلود اقدام پژوهی آموزگار دوم ابتدایی,اقدام پژوهی اموزگار دوم ابتدایی,دانلود رایگان اقدام پژوهی آموزگار دوم ابتدایی,دانلود رایگان اقدام پژوهی کلاس دوم ابتدایی,اقدام پژوهی دوم,نمونه اقدام پژوهی دوم دبستان,اقدام پژوهی معلم دوم ابتدایی,اقدام پزوهی معلم دوم دبستان,اقدام پژوهی دوم ابتدایی درمورد حسادت بین دانش آموزان,