39 - تحقیق و مقاله ابزاری جهت سنجش معناداری رابطه میان هوش هیجانی و مهارت های مرجع مجازی

تحقیق و مقاله ابزاری جهت سنجش معناداری رابطه میان هوش هیجانی و مهارت های مرجع مجازی ، در بیست صفحه بصورت ورد و با قیمت مناسب پنج هزار تومان می باشد.
چکیده
مقدمه: مهارت های هوش هیجانی، می توانند با کارکردهای کتابداری در ارتباط باشند، و به عنوان راهبرد كمكي مفيدی در تعامل بين كتابدار و مراجعهكننده در نظر گرفته شوند تا از طريق آن نياز مراجعان و خدمات درخواستي آنان به بهترين نحو شناسايي شود. لذا، توجه به آن ها در روند ارتباط كتابداران با كاربران می تواند بسیار حائز اهمیت باشد. هدف اصلی پژوهش حاضر، شناخت رابطه هوش هیجانی و مهارت های مرجع مجازی در کتابداران کتابخانههای دانشگاه های علوم پزشکی منتخب کشور بوده است.
روش بررسی: پژوهش حاضر از نوع پیمایشی تحلیلی است. جامعه پژوهش شامل 44 نفر از کتابداران کتابخانههای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال 1389 بوده است. ابزار گردآوری اطلاعات شامل، پرسشنامه هوش هیجانی Bar-on جهت اندازهگیری هوش هیجانی و پرسشنامه محقق ساختهی مهارت های میز مرجع مجازی بود که مولفه های مستخرج در آن بر اساس مطالعه متون و منابع مرتبط با این حوزه گردآوری گردید.روایی و پایایی پرسشنامه ها مورد تایید قرار گرفت و داده ها به وسیله شاخصهای مركزي و پراكندگي آمار توصيفي و آزمونهای آماري پارامتري تی تک نمونه ای و تی براي گروههاي مستقل، و همچنين ضريب همبستگي پيرسون مورد بررسی قرار گرفت.
یافتهها: در توصیف مولفه های هوش هیجانی،بزرگترين ميانگين مربوط به مولفه خودانگیزی (34/12)، كوچكترين ميانگين مربوط به مولفه مدیریت استرس(12)، بيشترين انحراف معيار مربوط به مولفه های توان سازگاری و خلق و خوی عمومی (60/3) و كمترين انحراف معيار مربوط به مولفه خودآگاهی و مدیریت استرس (82/2) به دست آمد. در توصیف مولفه های اطلاع رسانی و مرجع مجازی، بزرگترين ميانگين مربوط به مولفه ارتباط با كاربر (61/55)، كوچكترين ميانگين مربوط به مولفه اشاعه و انتقال اطلاعات (80/27)، بيشترين انحراف معيار مربوط به مولفه ارتباط با كاربر (60/11) و كمترين انحراف معيار مربوط به مولفه مهارت شخصی (37/4) به دست آمد. میانگین هر یک از مولفه های مهارتهای خودآگاهی، توان سازگاري، خودانگیزی، مدیریت استرس، خلق و خوی عمومی از میانگین مقیاس کمتر است. ميانگين مولفه مهارت های شخصي و حرفهاي به ترتیب با میانگینهای 83/11 و 16/4 از ميانگين مقياس بيشتر است. اما ميانگين مولفه ارتباط با كاربر و انتقال اطلاعات از ميانگين مقياس كمتر است. در حالي كه بين مهارت اطلاعرساني و مرجع مجازی با ميانگين مقياس تفاوت معنيداري مشاهده نشد. بين مولفه های هوش هیجانی و مهارت های اطلاع رسانی و مرجع مجازی همبستگي مستقيم، معنيدار و مثبت قوی وجود دارد.
نتیجه گیری: میان هوش هیجانی و مولفه های آن با مهارت های مرجع مجازی، رابطه مستقیم معنیداری وجود دارد.
واژه های کلیدی:
هوش هیجانی، ارتباطات، بينفردي، مديريت استرس،خلق و خوي عمومی، اطلاع رسانی، مرجع مجازی، مرجع دیجیتالی، کتابخانههاي دانشگاه های علوم پزشکی، ایران.
برای اطمینان شما عزیزان فایل پی دی اف این مقاله در زیر فقط برای مشاهده آمده است .در صورت مشاهده و رضایت می توانید فایل ورد آن را از لینک خرید و به قیمت پنج هزار تومان دریافت نمائید . فایل پی دی اف :
در صورت مشاهده و رضایت می توانید فایل ورد این مقاله را از لینک زیر و به قیمت پنج هزار تومان دریافت نمائید .
راهنمای خرید : برای خرید و دریافت آنلاین فایل ورد ابتدا بر روی لینک خرید زیر کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید و دانلود سایت علمی و پژوهشی اسمان شوید . لینک خرید :
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: سه شنبه 06 خرداد 1393 ساعت: 9:43 منتشر شده است
برچسب ها : رابطه هوش هیجانی و مهارت های مرجع مجازی,مقاله درباره هوش هیجانی بصورت ورد,تحقیق درباره هوش هیجانی,اندازه گیری رابطه هوش هیجانی و مهارت های مجازی,تحقیق اماده,مقاله کامل,تحقیق کامل,رابطه توسعه مالی و رشد,تحقیق درباره توسعه مالی و رشد,مقاله توسعه مالی و رشد,تحقیق رشته مدیریت بازرگانی مدیریت دولتی علوم اقتصادی و حسابداری,مقاله رشته مدیریت بازرگانی مدیریت دولتی علوم اقتصادی و حسابداری,تحقیق حسابداری بصورت word,تحقیق و مقاله بصورت ورد,تحقیق و مقاله بصورت word,رابطه عدالت سازمانی و وجدان کاری,تحقیق درباره بهره وری نیروی انسانی,مقاله درباره بهره وری انسانی بصورت ورد,عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی,تحقیق کامل عوامل موثر بر بهره وری,