
معرفی طرح جابر
موضوع : ترکیبات خاک و تاثیر آن بر رشد گیاهان قابل استفاده برای همه پایه های ابتدایی
قیمت فقط دو هزار تومان :(بصورت ورد و قابل ویرایش )
این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم بصورت ورد و قابل ویرایش و با قیمت مناسب دو هزار تومان در دسترس شما قرار داده ایم که بلافاصله بعد از پرداخت قابل دانلود می باشد. (ضمن اینکه که قبل خرید می توانید قسمتی از فایل پی دی اف آن را به طور رایگان کامل مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد را بخرید )
این مجموعه شامل:
عنوان :
و علاوه بر مطالب شامل عکس های مورد نیاز می باشد .
بخشی از مطلب این طرح جابر :
تحقیق زمینه ای
تحقیق زمینه ای
تاثير عناصر موجود در خاک در رشد گياهان
نمکهاي فلزات قليايي و قليايي خاکي ، بيشتر از نمکهاي فلزات گروه (III) و فلزات وابسته در آب محلولند. گياهاني که در خاک پُرسلنيم ميرويند، مقداري از عنصر را جذب ميکنند و براي انسان مضر و سمي هستند. اگر هموس که منبع مواد مغذي براي گياه است تجريه نشود، خاک ارزش حاصلخيزي ندارد و به آنها کودهاي فسفات و پتاس مي افزايند. ترکيبات شيميايي خاکها ، منعکس کننده ترکيب پوسته زمين ، ترکيب سنگهاي مادر و فعاليتهاي فيزيکي و شيميايي است که در حين تشکيل خاک و پس از آن ، صورت ميگيرد.
سليسيم در مقايسه با اکسيژن ، عنصر محوري خاک است. خاک سياه ، ماده آلي فراوان دارد. خاک قرمز ، احتمالا آهن زياد دارد و خاک سفيد ، شديدا آبشويي شدهاست و کيفيت مناسبي ندارد. مواد مغذي اوليه خاک نيتروژن ، فسفر و پتاسيم است. غالب گياهان در خاکهاي غني از نيترات رشد ميکنند. منبع عمده ذخيره نيتروژن در خاک ، موجودات مرده و فضولات حيواني است.
فسفر نيز مانند نيتروژن بايد به صورت يک ماده معدني يا غير آلي در آيد تا مورد استفاده گياه قرار گيرد. يون پتاسيم يک عنصر کليدي در کنترل آنزيمي تبادل قندها ، نشاستهها و سلولز است. کلسيم و منيزيم به صورت يونهاي (Ca+2) و (Mg+2) ، مواد مغذي ثانويه براي گياه هستند. آهن ، يک جز اصلي کاتاليزوري است که در تشکيل کلروفيل يا سبزينه گياه دخالت دارد.
کودهاي طبيعي مکمل خاک
کود شيميايي علاوه بر داشتن يون مطلوب ، آن يون را به صورتي در خاک جاي ميدهد که گياه بتواند آن را به طور مستقيم جذب کند. کودهاي نيترات جامد از آمونياک تهيه ميشود. اوره يکي از مهمترين مواد شيميايي جهان بشمار ميآيد. زيرا هم به عنوان کود و هم به عنوان ماده مکمل غذايي چارپايان مصرف ميشود. سنگ فسفات و پتاس ، دو ماده معدني مهمي هستند که ميتوان آنها را از معدن استخراج کرد، ساييد و به صورت گرد ، آنها را مستقيما به خاکهاي فاقد اين مواد افزود.
کودهاي فسفات به صورت سوپر فسفات که انحلال پذيري بيشتري دارد، استفاده ميشود.
عوامل مؤثر بر رشد و نمو گياهان دارويي
برخلاف ديگر محصولات زراعي، گياهان دارويي گياهاني هستند كه كيفيت مواد در مقايسه با كميت آنها به مراتب مهم تر و ضروري تر مي باشد. لذا جهت رسيدن به حداكثر كيفيت، علم و آگاهي از عوامل موثر بر رشد و نمو گياهان دارويي بسيار حائز اهميت مي باشد. شناخت عوامل محيطي، گياهي و زراعي نقش مهمي در موفقيت كشت گياهان دارويي دارد. از مهم ترين عوامل محيطي مؤثر بر رشد و نمو و توليد گياهان دارويي و معطر، مي توان نور، دما، آبياري، ارتفاع محل رويش ، خاك و موجودات زنده و غير زنده پيرامون گياه را بر شمرد.
· خاك و عناصر غذايي:
ويژگي هاي خاك و بستر رشد گياه از لحاظ خواص فيزيكي)ساختار و بافت(، شيميايي و بيولوژيكي از عوامل مهم و تأثير گذار بر چگونگي رشد و نمو و مادة مؤثر گياهان دارويي و معطر هستند. نوع بافت خاك براي رشد و نمو بهتر گياهان، به ويژه انواعي كه اندام هاي زير زميني آنها مورد بهره برداري قرار مي گيرد مانند سنبل الطيب، شيرين بيان و پامچال، اهميت فراواني دارد. به عبارت ي ديگر، خاك هاي سبك)شني(در مقايسه با خاك هاي سنگين) رسي)، از اهميت ويژ ه اي در توليد گياهاني كه از اندام هاي زيرزميني آنها استفاده مي شود، برخوردارند . خصوصيات شيميايي خاك، مانند واكنش اسيديته (pH) ،در رابطه با كشت و پرورش اين گياهان نيز مي بايست، در نظر گرفته شود. بيشتر گياهان دارويي و معطر قادر به تطبيق در دامنة كم و بيش گسترده اي از واكنش و اسيديته خاك هستند، و مي توانند تغييرات pH حدود 1/5تا 2 درجه را بخوبي تحمل و به رشد و نمود خود ادامه دهند. واكنش اسيديته مناسب خاك براي بابونه 7/3 تا 8/1، رازيانه 6/6، بذر البنج 6/4 تا7/9، شيرين بيان 5/5 تا8/5 و براي زيره سياه 4/7 تا 7/8 است. حاصلخيزي خاك در تامين عناصر لازم براي سنتز متابوليت ها و افزايش وزن خشك گياه نيز حائز اهميت خواهد بود به طور مثال آلكالوئيدها تركيبات نيتروژن داري هستند كه تأمين نيتروژن مورد نياز گياهان دارويي به افزايش اين ماده منجر خواهد شد البته، در گياه تاتوره، با افزايش نيتروژن خاك ، آلكالوئيد اين گياه افزايش نيافته ، ولي رشد رويشي آن چشمگير بوده است . درگياه سنبل الطبيب مقادير متوسط نيتروژن سبب افزايش اسانس ريشه) اسيد والرنيك(و رشد مطلوب پيكر رويشي شد .در رازيانه، نيتروژن افزايش محصول ميوه گياه به مقدار 1/5 برابر را بدنبال داشت. همچنين وجود 200 كيلوگرم نيترون در هكتار، سبب افزايش اسانس آن شد . ولي افزايش بيشتر آن از مقدار آنتول اسانس كاست . در گياه بابونه نيتروژن و پتاس موجب افزايش ماد ه ي خشك گياه شده اند در حاليكه فسفر افزايش ماده مؤثر را در پي داشت. مصرف 30 كيلوگرم نيتروژن در هكتار بر تعداد چتر در بوته و عملكرد بذر زيره سبز تأثير معني داري داشته، ولي فسفر اثري نداشت . در پژوهشي ديگر، اثر كود نيتروژن بر مقدار پرولين آزاد و تنش شوري بر توليد روغن گل كدوي تخمه كاغذي گزارش شده است . كود دا مي ا ز جمله نهاده هاي بوم سازگاري است كه در نتيجه اصلاح وضعيت فيزيكي و شيميايي خاك مي توان افزايش عملكرد اسانس گياهان دارويي را منجر بشود . همچنين مشخص شده كه مقادير زيادي از كودهاي شيميايي خالص، نه تنها اثرات معني داري را بر روي عملكرد رازيانه ايجاد نكرده، بلكه كاهش كيفيت اسانس توليدي را نيز در بر داشته است . گزارش هاي بي شماري در رابطه با كاربرد كودهاي بيولوژيك و دامي در مقايسه با كودهاي شيميايي بر روي افزايش عملكرد كمي و تا حد بسيار زيادي بر روي كيفيت مواد مؤثر گياهان داروئي،گزارش شده است.
برای اطمینان شما :
فایل پی دی اف قسمتی از این طرح جابر را (فقط قسمتی از متن مطلب ) را فقط برای مشاهده و بصورت پی دی اف در زیر قرار داده ایم . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت می توانید فایل های ورد و قابل ویرایش این طرح جابر و صفحات موردنیاز و عکسهای مربوط به طرح جابر را بصورت خرید انلاین و به قیمت فقط 2000 تومان از لینک خرید آن دریافت نمائید . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :
در صورت رضایت فایل های ورد و قابل ویرایش و عکس ها و صفحات مورد نیاز این طرح جابر را از لینک خرید زیر و بصورت انلاین و با قیمت 2000تومان (دو هزار تومان)بعد از پرداخت دریافت نمائید . (فایل ورد آماده پرینت می باشد )
راهنمای خرید : برای خرید انلاین ابتدا بر روی لینک خرید زیر کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید و دانلود سایت علمی و پژوهشی آسمان شوید و فایل را بصورت مستقیم خرید و دانلود نمائید. لینک خرید :
منبع : سايت علمي و پژوهشي آسمان
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنیداين مطلب در تاريخ: سه شنبه 17 دی 1398 ساعت: 11:46 منتشر شده است
برچسب ها : بهترین نمونه های طرح جابر ابن حیان,نمونه طرح جابر,موضوعات طرح جابر,بهترین طرح جابر,طرح جابر کلاس اول,طرح جابربن حیان کلاس چهارم,بهترین طرح جابربن حیان,طرح جابر کلاس پنجم,موضوعات طرح جابربن حیان کلاس چهارم,بهترین طرح جابربن حیان پایه پنجم,نمونه طرح جابر کلاس دوم,نمونه طرح جابر کلاس سوم,نمونه طرح جابر کلاس چهارم,نمونه طرح جابر کلاس پنجم,نمونه طرح جابر کلاس ششم,طرح جابر کلاس دوم,طرح جابر کلاس سوم,طرح جابر کلاس چهارم,