کنش پژوهی مقايسه راهبردهاي رويارويي در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسايي توجه و بيش فعالي

نمونه کامل کنش پژوهی
معرفی :
18 - کنش پژوهی با موضوع: مقايسه راهبردهاي رويارويي در دانش آموزان با و بدون اختلال نارسايي توجه و بيش فعالي - بصورت ورد و قابل ویرایش - تعداد صفحات 189صفحه صفحه ، قیمت 3000 تومان (سه هزار تومان)
مقدمه و فایل کامل پی دی اف (فقط برای مشاهده) را در زیر آمده است :
بيان مساله
اختلال نارسايي توجه/ بيشفعالي[1] ADHD ))يكي از متداولترين اختلالهاي دوران كودكي است كه ميزان مراجعه به مراكز درماني به علت آن، از تمامي اختلالهاي ديگر بيشتر است. امروزه، اين اختلال به دلايل گوناگوني مورد توجه دانشمندان و پژوهشگران قرار گرفته است. نخست آنكه اين اختلال كه اولين يا دومين اختلال فراوان در دوران كودكي يا نوجواني است، براي بسياري از دانشآموزان مشكلات قابل توجهي ايجاد ميكند و بر عملكرد شناختي، اجتماعي، هيجاني و خانوادگي آنان و سپس در بزرگسالي، بر عملكرد شغلي و زناشويي آنها تأثير مي گذارد. دوم، سبب شناسي و درمان اين اختلال هنوز به طور كامل مشخص نشده است. سوم، به نظر ميرسد شناخت بهتر اختلال نارسايي توجه/ بيشفعالي، به شناخت بهتر بسياري از اختلالهاي همبود[2] با آن، همچون اختلال سلوك[3]، اختلال نافرماني ستيزشي[4] و ناتواني يادگيري[5] كمك ميكند (گيلبرگ[6]، 2003).
ميرز[7] و هاميل[8] (1990) به نقل از مورل[9] و موراي[10] (2003) كودكـان داراي نارسایي توجه/ بيشفعالي را با اين ويژگيها توصيف ميكنند: اغلب نميتوانند كارهاي دردست اقدام را به پايان برسانند، اغلب اين طور به نظر ميرسند كه گوش نميدهند، پيـش از فكر كـردن عمل ميكنند، به طور آشكار از يك كار به كار ديگر تغيير جهت ميدهند، به نظارت زياد نياز دارند، تعداد نوبتهايي كه از كلاس خارج مي شوند، بسيار زيـاد است، در موقعيـت هاي گروهي و بازيهاي دستهجمعي، مشكلاتي در زمينه رعايت نوبت دارند و در نهايت اغلب آنها اختلالات يادگيري دارند.
نتيجه پژوهشهاي انجام شده در مراكز پژوهشي و دانشگاهي در سراسر جهان، شناخت و آگاهي بسيار جديدي از ويژگيها و سبب شناسي اين اختلال به دست داده است. اين آگاهي از واپسين سال هاي دهه 80 ميلادي (پژوهش وندرمير[11] و سرجنت[12]، 1988 به نقل از علیزاده، 1383) و به ويژه يك دهه بعد، يعني زماني كه باركلي در سال 1997 مقاله اي در مورد اين اختلال نوشت، نمود پيدا كرد. بر اين اساس، دانشمندان آنچه را كه درباره سبب شناسي اين اختلال ميدانستند بازنگـري كـردند، و بـه نـظر ميرسد الگوي جديدي دراين زمينه در حال شكلگيري و گسترش است. در اين الگوي جديد، تأكيد اصلي بر تكانشگري ناشي از نارسايي بازداري است، كه به شكل نارسايي دركنترل حركتي ظاهر ميشود. تكانشگري در مشكلهاي مرتبط با مدرسه، خانه، ارتباط با دوستان، خود تنظيمي هيجاني، بزهكاري نوجواني و ناهماهنگي حركتي، نقش بنيادي دارد. به ديگر سخن، اين مشكل ها بيش از يادگيري هاي ناكافي، در عملكرد عصبي- شناختي ناپايدار ريشه دارند. شروع كارها و ناتمام رها كردن آنها، والدين ومعلمان را متقاعد ميسازد كه اين كودكان داراي انگيزه كافي نيستند، يا شايد اينكه آنها كارشان را خوب انجام نميدهند. اين نگرش باعث افزايش فشار رواني در والدين و معلمان ميشود و از سوي ديگر، منجر به پنهان ماندن مشكلات عصبي- شناختي اين كودكان ميشود. در ارزيابي اين اختلال نيز امروزه بر مطالعه شرح حال كودك وبررسي رفتارها در محيط هاي طبيعي همچون خانه ومدرسه تأكيد ميشود. ( عليزاده،1383 )
1-2 هدف پژوهش
هدف پژوهش حاضر شناخت راهبردهاي رويارويي دانشآموزان داراي نارسايي توجه/ بيشفعالي در مقايسه با دانشآموزان بهنجار است .
1-3 اهميت موضوع پژوهش
بيشفعالي، اختلال پيچيده و معلولکننده اي است که براي هزاران کودک، نوجوان و بزرگسال، مشکلاتي ايجاد کرده است. کودک بيش فعال اصولا از پيش از تولد به اين اختلال مبتلا است و در صورتي که خدمات درماني، آموزشي و روانشناختي دريافت نکند، اين امر ناتوانيهاي قابل توجهي براي او به وجود خواهد آورد (عليزاده، 1383 ).
برای اطمینان شما عزیزان
فایل پی دی اف این کنش پژوهی در زیر فقط برای مشاهده آمده است . ابتدا فایل پی دی اف و دارای آرم را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش در متن و بدون هیچ آرمی ، را از لینک خرید و به قیمت فقط سه هزار تومان دریافت نمائید . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :
در صورت مشاهده فایل پی دی اف و رضایت ، فایل ورد و قابل ویرایش و بدون آرم این کنش پژوهی را از لینک خرید زیر و به قیمت فقط سه هزار تومان دریافت نمائید.
راهنمای خرید : برای خرید انلاین ابتدا بر روی لینک خرید زیر کلیک نمائید تا وارد صفحه خرید آنلاین شوید: لینک خرید :
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: پنجشنبه 14 فروردین 1399 ساعت: 10:07 منتشر شده است
برچسب ها : دانلود کنش پژوهی رایگان,کنش پژوهی چیست,تعریف کنش پژوهی,نمونه کنش پژوهی رایگان,تفاوت کنش پژوهی و اقدام پژوهی,مراحل کنش پژوهی,مقاله کنش پژوهی,کنش پژوهی رایگان,دانلود کنش پژوهی مقطع ابتدایی,کنش پژوهی,نمونه کنش پژوهی دانشجو معلمان,گزارش کارورزی 3,کنش پژوهی ابتدایی,دانلود کنش پژوهی آماده,نمونه کنش پژوهی آماده,نمونه کنش پژوهی,دانلود کنش پژوهی,نمونه کنش پژوهی ابتدایی,