
آزمایشی طراحی کنید که بتوان با آن، وجود آنزیم تجزیه کنندهٔ نشاسته را در بزاق نشان داد.
پاسخ :
نانی که توسط بزاق دهان کاملا تجزیه شده از داخل ظرف قرار داده با لوگل تغییر رنگ نمی دهد.و نانی که ابتدا در دهان شیرین نبودبعد از جویدن در دهان شیرین می شود. نشاسته تبدیل به قند ساده می شود.وبا لوگل تغییر رنگ نمی دهد
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنیداين مطلب در تاريخ: پنجشنبه 24 دی 1394 ساعت: 19:41 منتشر شده است
برچسب ها : آزمایشی طراحی کنید که بتوان با آن، وجود آنزیم تجزیه کنندهٔ نشاسته را در بزاق نشان داد.,آزمایشی طراحی کنید که بتوان با آن، وجود آنزیم تجزیه کنندهٔ نشاسته را در بزاق نشان داد,