
معرفی طرح درس
طرح درس صنایع غذایی درس ساختمان باكتري ها و تركیب شیمیایي سلول باكتري
اهداف :
-ساختمان تشریحی باکتریها
-پوشش سلولی باکتری
-سیتوپلاسم
-هسته
-ضمایم سلول باکتری
-وظایف قسمتهای مختلف باکتری
-پوشش سلولی به دو قسمت دیواره سلولی و غشای سلولی تقسیم کند.
-وظایف دیواره سلولی و غشای سلولی از یكدیگر متمایز سازد .
-موقعیت غشای سیتوپلاسمی را بیان کرده و وظایف آن را توضیح دهد.
-موقعیت و وظایف سیتوپلاسم و هسته را تشخیص دهد .
-ضمایم سلول باکتری را نام ببرد.
-وظایف کپسول باکتری را بیان کند.
-انواع ضمایم حرکتی باکتری را بیان کند.
-با تارهای لرزان آشنا شود.
-وظایف پیلی را شرح دهد
-با اسپور، وظایف اسپور ،شكل ها و موقعیت های مختلف اسپور آشنا شود.
فایل بصورت ورد و قابل ویرایش - تعداد صفحات : چهار صفحه - قیمت : فقط دو هزار تومان
برای اطمینان شما عزیزان:
فایل پی دی اف کامل این طرح درس فقط برای مشاهده در زیر آمده است . ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید و در صورت رضایت فایل ورد و قایل ویرایش و بدون آرم این طرح درس به قیمت دو هزار تومان از لینک خرید دریافت نمائید .ابتدا فایل پی دی اف را مشاهده نمائید :
در صورت رضایت فایل ورد و قابل ویرایش این طرح درس را از لینک خرید زیر و با قیمت دو هزار تومان دریافت نمائید :
راهنمای خرید : برای خرید آنلاین و دریافت بلافاصله فایل ورد ابتدا بر روی لینک خرید زیر کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید و دانلود سایت علمی و پژوهشی آسمان شوید . لینک خرید :
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: پنجشنبه 15 فروردین 1398 ساعت: 17:25 منتشر شده است
برچسب ها : طرح درس رشته صنایع غذایی,طرح درس دانش فنی و تخصصی رشته صنایع غذایی,