تحقیق درباره اهن زنگ نزن

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

تحقیق درباره اهن زنگ نزن

بازديد: 418809
تحقیق درباره  اهن زنگ نزن

 

با سلام به شما بازدید کننده گرامی برای حمایتاز سایت ما و قرار دادن بیشتر تحقیقان در سایت بر روی لینک زیر ( بعد از خواندن یا قبل از خواندن تحقیق)هر چند بار که خواستید کلیک کنید تا ما نیز با علاقه بیشتری تحقیقات دانش آموزی برای شما بگذاریم . باتشکر

 لیست گزارش تخصصی ها 

لیست و فهرست کلیه اقدام پژوهی ها

به نام خدا

موضوع : اهن زنگ نزن

تهیه و تنظیم : مهدی حکیمی

آهن زنگ نزن

اصطلاح آهن زنگ نزن به چه معناست؟ به علت فعال بودن فلز آهن وقتی در مجاورت اکسیژن و رطوبت قرار می گیرد ، اصطلاحا ((زنگ می زند)). در واقع آهن با اکسیژن تشکیل اکسید آهن داده که قرمز رنگ بوده و روی آن را می پوشاند. برای استفاده بهتر از آهن و جلوگیری از زنگ زدن آن، آن را گالوانیزه می کنند . در این روش آهن را با فلز روی پوشش می دهند و در نتیجه زمانی که آهن گالوانیزه در معرض محیط مرطوب قرار می گیرد زنگ نمی زند.

اصطلاح آهن زنگ نزن در مورد این فلز اشتباه رایجی است. زمانی که کربن به آهن اضافه شود ، تبدیل به آلیاژ می شود و از حالت عنصری خارج می شود. به این آلیاژ، فولاد گفته می شود که خواصی بهتر از آهن دارد. یک نوع از این فولادها، فولاد زنگ نزن هستند که علاوه بر آهن و کربن عناصری دیگری مانند کروم به آن اضافه شده که باعث ایجاد مقاومت در برابر زنگ زدن در آنها می شود.

پس اصطلاح آهن زنگ نزن اشتباه بوده و فولاد زنگ نزن صحیح می باشد.

موارد کاربرد:

مخازن نگهدارنده موادشیمیایی لوازم آشپزخانه لوله های صنعتی نمای خارجی بناها استراکچرها

صنایع پتروشیمی کاغذسازی قند و نیشکر همچنین کشتی سازی این دسته ازفولادهای ضدزنگ هردو ساختارمتالورژیکی مربوط به فاز های فریت و آستنیت را همزمان درخودداشته ازاینرو آنها را فولادهای ضدزنگ duplex نیز نامگذاری کرده اند این فولادها حاوی مقادیری ازعنصرنیکل به منظور پایدارکننده فازآستنیت و حصول خواص انعطاف پذیری همچنین مقادیری از عنصر کرم به منظورپایدارکننده فازفریت و حصول خواص استحکام و چقرمگی مناسب درفولادمی باشند.

 آهن زنگ نزن

فرایند زنگ زدن

زنگ زدن عبارتی است که به اکسیداسیون آهن اطلاق می‌شود. اکسیداسیون آهن معمولا از طریق واکنش با اکسیژن صورت می‌گیرد اما نوع‌های دیگری از زنگ زدن وجود دارد که حاصل واکنش آهن و کلر است که به آن زنگ سبز می‌گویند. “زنگ” نام متداول یکی از ترکیبات بسیار رایج یعنی اکسید آهن با فرمول Fe2O3 است. این نام رایج است زیرا آهن به سرعت با اکسیژن ترکیب شده و تشکیل زنگ آهن را می دهد. در حقیقت آهن را به ندرت می توان به صورت خالص در طبیعت پیدا کرد. زنگ آهن (یا فولاد) نمونه ای از فرایند خوردگی است: فرایند الکتروشیمیایی شامل آند (یک قطعه فلز که به راحتی الکترون از دست می دهد)، الکترولیت (مایعی که به حرکت الکترون ها کمک می کند) و یک کاتد (یک قطعه فلز که به راحتی الکترون می پذیرد) است. وقتی فلزی خورده می شود، الکترولیت به تولید اکسیژن در آند کمک می کند. سپس اکسیژن با فلز ترکیب شده و الکترون آزاد می شود. وقتی الکترون ها از طریق الکترولیت به سمت کاتد جریان می یابند، آند با جریان الکتریکی حذف می شود یا به کاتیون های فلزی تبدیل شده و زنگ تشکیل می شود.

اکسیده شدن آهن

برای این که آهن اکسید شود به سه ماده نیاز است: آهن، آب و اکسیژن. و اما فرایند زنگ زدن: با افتادن یک قطره آب بر روی اشیای آهن فورا دو اتفاق می افتد. نخست آن که آب به عنوان یک الکترولیت خوب با دی اکسیدکربن موجود در هوا واکنش داده و اسید کربنیک که یک اسید ضعیف است تشکیل می شود. اسید کربنیک نسبت به آب، الکترولیت بهتری است. پس از تشکیل اسید و حل شدن آهن در آن، ملکول های آب به اجزای سازنده آن یعنی اکسیژن و هیدروژن تبدیل می شود. اکسیژن آزاد و آهن حل شده با هم پیوند داده و اکسید آهن را تشکیل می دهند. در این فرایند الکترون آزاد می شود. الکترون های آزاد از بخش آند که همان آهن است به سمت کاتد که ممکن است فلزی با واکنش پذیری کمتر از آهن یا بخش دیگری از سطح آهنی باشد، جریان می یابد. مایعاتی مانند باران های اسیدی، آب دریا و افشانه نمکی برای ذوب کردن برف جاده های یخی به علت ترکیبات موجود در آنها نسبت به آب الکترولیت های قوی تری هستند. به همین دلیل آهن و فلزات دیگر در این محیط ها با سرعت بیشتری زنگ زده و خورده می شوند.

چرا آهن زنگ می زند؟

آیا توجّه کرده اید که بعضی از فلزات زنگ می زنند و بعضی دیگر٬زنگ نمی زنند؟آهن معموأ زنگ می زند. به همین علّت است که وقتی رنگ قسمتی از بدنه اتومبیل از بین می رود٬هوا باعث می شود که آهن زیر قسمت رنگ شده خیلی زود زنگ بزند.

برای آن که آهن با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شود و اکسیدآهن قرمز رنگ را (که همان زنگ آهن است) تولید می کند. در هر صورت نوعی آهن وجود دارد که زنگ نمی زند. اختراع یاکشف این آهن امری تصادفی بود! در سال۱۹۱۳ هری بریرلی٬ که متخصص ذوب فلزات بود٬ برای ساختن لوله تفنگ٬ دنبال فلزی مناسب می گشت. از این رو فلزات گوناگون را با هم ترکیب کردو آلیاژهای مختلفی به دست آورد. امّا پس از انجام آزمایش ها٬ تمام نمونه ها را به گوشه ای انداخت. چند ماه بعد متوجّه شد در حالی که همه نمونه های دور ریخته شده٬ زنگ زده اند٬ یکی از آنها زنگ نزده است! بریرلی این آلیاژ را با دقّت بررسی کرد و فهمید که ۱۴٪ آن کروم است.

به این ترتیب فلز زنگ نزن یا استنلس استیل وارد زندگی بشر شد. امروزه اغلب لوازم آشپزخانه ها از آهن زنگ نزن هستند. جنس بیشتر دیگ ها٬ کتری ها٬ ماهی تابه ها٬ قاشق و چنگال ها٬ چاقو ها و لگن ظرفشویی آشپزخانه ها از آهن زنگ نزن است؛ همین طور بسیاری از لوازم جرّاحی و قطعات خودرو ها از این فلز ساخته می شوند. فولاد زنگ نزن ، جزو فلزات بسیار مقاوم در برابر خوردگی است و در صنایع شیر آلات مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع فولاد ، آلیاژ فولاد با کروم می‌‌باشد و گاهی نیکل نیز به ‌این آلیاژ اضافه می‌‌شود.

نکته:کروم یا کرومیوم فلزی سخت٬خاکستری و دیر گداز است با علامت اختصاریcr.

نکته:آلیاژ فلزی است که از ترکیب دو یا چند فلز به دست می آید.

کاربردهای آهن

کاربرد آهن از تمامی فلزات بیشتر است و 95 درصد فلزات تولید شده در سراسر جهان را تشکیل می‌دهد. قیمت ارزان و مقاومت بالای ترکیب آن استفاده از آنرا بخصوص در اتومبیلها ، بدنه کشتی‌های بزرگ و ساختمانها اجتناب ناپذیر می‌کند. فولاد معروف‌ترین آلیاژ آهن است و تعدادی از گونه‌های آهن به شرح زیر می‌باشد:

• آهن خام که دارای 5%- 4% کربن و مقادیر متفاوتی ناخالصی از قبیل گوگرد ، سیلیکون و فسفر است و اهمیت آن فقط به این علت است که در مرحله میانی مسیر سنگ آهن تا چدن و فولاد قرار دارد.

• چدن ، شامل 5/3%-2% کربن و مقدار کمی منگنز می‌باشد. ناخالصی‌های موجود در آهن خام مثل گوگرد و فسفر که خصوصیات آنرا تحت تاثیر منفی قرار می‌دهد، در چدن تا حد قابل قبولی کاهش می‌یابند. نقطه ذوب چدن بین k 1470-1420 می‌باشد که از هر دو ترکیب اصلی آن کمتر است و آنرا به اولین محصول ذوب شده پس از گرم شدن همزمان کربن و آهن تبدیل می‌کند. چدن بسیار محکم ، سخت و شکننده می‌باشد. چدن مورد استفاده حتی چدن گرمای سفید موجب شکستن اجسام می‌شود.

• فولاد کربن شامل 5/1% – 5/0% کربن و مقادیر کم منگنز ، گوگرد ، فسفر و سیلیکون است.

• آهن ورزیده ( آهن نرم) دارای کمتر از 5/0% کربن می‌باشد و محصولی محکم و چکش‌خوار است، اما به اندازه آهن خام گدازپذیر نیست. حاوی مقادیر بسیار کمی کربن است ( چند دهم درصد). اگر یک لبه آن تیز شود، به‌سرعت تیزی خود را از دست می‌دهد.

فولادهای آلیاژ حاوی مقادیر متفاوتی کربن بعلاوه فلزات دیگر مانند کروم ، وانادیم ، مولیبدن ، نیکل ، تنگستن و … می‌باشد. اکسیدهای آهن برای ساخت ذخیره مغناطیسی در کامپیوتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها اغلب با ترکیبات دیگری مخلوط شده و خصوصیات مغناطیسی خود را بصورت محلول هم حفظ می‌کنند.

انواع پوشش های محافظ آهن

پوشش های رنگها و جلاها

ساده‌ترین راه مبارزه با خوردگی ، اعمال یک لایه رنگ است. با استفاده ‌از رنگها بصورت آستر و رویه ، می‌‌توان ارتباط فلزات را با محیط تا اندازه‌ای قطع کرد و در نتیجه موجب محافظت تاسیسات فلزی شد. به روشهای ساده‌ای می‌‌توان رنگها را بروی فلزات ثابت کرد که می‌‌توان روش پاششی را نام برد. به کمک روشهای رنگ‌دهی ، می‌‌توان ضخامت معینی از رنگها را روی تاسیسات فلزی قرار داد. آخرین پدیده در صنایع رنگ سازی ساخت رنگهای الکتروستاتیک است که به میدان الکتریکی پاسخ می‌‌دهند و به ‌این ترتیب می‌توان از پراکندگی و تلف شدن رنگ جلوگیری کرد.

پوشش های فسفاتی و کروماتی

این پوششها که پوششهای تبدیلی نامیده می‌‌شوند، پوششهایی هستند که ‌از خود فلز ایجاد می‌‌شوند. فسفاتها و کروماتها نامحلول‌اند. با استفاده ‌از محلولهای معینی مثل اسید سولفوریک با مقدار معینی از نمکهای فسفات ، قسمت سطحی قطعات فلزی را تبدیل به فسفات یا کرومات آن فلز می‌‌کنند و در نتیجه ، به سطح قطعه فلز چسبیده و بعنوان پوششهای محافظ در محیط‌های خنثی می‌‌توانند کارایی داشته باشند. این پوششها بیشتر به ‌این دلیل فراهم می‌‌شوند که ‌از روی آنها بتوان پوششهای رنگ را بر روی قطعات فلزی بکار برد. پس پوششهای فسفاتی ، کروماتی ، بعنوان آستر نیز در قطعات صنعتی می‌‌توانند عمل کنند؛ چرا که وجود این پوشش ، ارتباط رنگ با قطعه را محکم‌تر می‌‌سازد. رنگ کم و بیش دارای تحلخل است و اگر خوب فراهم نشود، نمی‌‌تواند از خوردگی جلوگیری کند.

پوشش های اکسید فلزات

اکسید برخی فلزات بر روی خود فلزات ، از خوردگی جلوگیری می‌‌کند. بعنوان مثال ، می‌‌توان تحت عوامل کنترل شده ، لایه‌ای از اکسید آلومینیوم بر روی آلومینیوم نشاند. اکسید آلومینیوم رنگ خوبی دارد و اکسید آن به سطح فلز می‌‌چسبد و باعث می‌‌شود که ‌اتمسفر به‌ آن اثر نکرده و مقاومت خوبی در مقابل خوردگی داشته باشد. همچنین اکسید آلومینیوم رنگ‌پذیر است و می‌‌توان با الکترولیز و غوطه‌وری ، آن را رنگ کرد. اکسید آلومینیوم دارای تخلخل و حفره‌های شش وجهی است که با الکترولیز ، رنگ در این حفره‌ها قرار می‌‌گیرد. همچنین با پدیده ‌الکترولیز ، آهن را به ‌اکسید آهن سیاه رنگ (البته بصورت کنترل شده) تبدیل می‌‌کنند که مقاوم در برابر خوردگی است که به آن “سیاه‌کاری آهن یا فولاد” می‌‌گویند که در قطعات یدکی ماشین دیده می‌‌شود.

پوشش های گالوانیزه

گالوانیزه کردن (Galvanizing) ، پوشش دادن آهن و فولاد با روی است. گالوانیزه ، بطرق مختلف انجام می‌‌گیرد که یکی از این طرق ، آبکاری با برق است. در آبکاری با برق ، قطعه‌ای که می‌‌خواهیم گالوانیزه کنیم، کاتد الکترولیز را تشکیل می‌‌دهد و فلز روی در آند قرار می‌‌گیرد. یکی دیگر از روشهای گالوانیزه ، استفاده ‌از فلز مذاب یا روی مذاب است. روی دارای نقطه ذوب پایینی است. در گالوانیزه با روی مذاب آن را بصورت مذاب در حمام مورد استفاده قرار می‌‌دهند و با استفاده ‌از غوطه‌ور سازی فلز در روی مذاب ، لایه‌ای از روی در سطح فلز تشکیل می‌‌شود که به ‌این پدیده ، غوطه‌وری داغ (Hot dip galvanizing) می‌گویند. لوله‌های گالوانیزه در ساخت قطعات مختلف ، در لوله کشی منازل و آبرسانی و … مورد استفاده قرار می‌‌گیرند.

پوشش های قلع

قلع از فلزاتی است که ذاتا براحتی اکسید می‌‌شود و از طریق ایجاد اکسید در مقابل اتمسفر مقاوم می‌‌شود و در محیطهای بسیار خورنده مثل اسیدها و نمکها و … بخوبی پایداری می‌‌کند. به همین دلیل در موارد حساس که خوردگی قابل کنترل نیست، از قطعات قلع یا پوششهای قلع استفاده می‌‌شود. مصرف زیاد این نوع پوششها ، در صنعت کنسروسازی می‌‌باشد که بر روی ظروف آهنی این پوششها را قرار می‌‌دهند.

پوشش های کادمیم

این پوششها بر روی فولاد از طریق آبگیری انجام می‌‌گیرد. معمولا پیچ و مهره‌های فولادی با این فلز ، روکش داده می‌‌شوند. روکش کادمیم مخافظ خوبی برای کالاهای آهنی و فولادی در برابر زنگ زدگی و فسادتدریجی در اثر هوا می باشد. روکش کادمیم بیشتر قسمت های اساسی هواپیماها و کشتی ها و کالاهایی که در آب و هوای گرمسیری مصرف دارد، به کار برده می شود. پوشش های کادمیم مخصوصا در محیط های طبیعی موثرند. مقاومت این پوشش ها در مقابل فساد تدریجی در مناطق روستایی بیشتر از مناطق صنعتی است.

===================

روش های کنترل زنگ زدن فلزات

 

 

20120215142642575 x17 آهن زنگ نزن چیست

 

 

ماده ای که به طور ذاتی نسبت به محیط اطراف خود مقاومت نشان می دهد و پوسیده نمی شود (البته به طور ایده آل)، اولین انتخاب در نیازهای مکانیکی و اقتصادی خواهد بود؛ متاسفانه اغلب چنین نیست و بسیاری از مواد به روشی برای کنترل زنگ خوردگی خود نیاز دارند؛ به همین دلیل سه روش عمده برای این کار وجود دارد:

 

20120215142642559 34 آهن زنگ نزن چیست

 

اصلاح محیط اطراف ماده ای که در معرض این محیط قرار دارد

 

20120215142642559 34 آهن زنگ نزن چیست

 

روش های کنترل الکتریکی

 

20120215142642559 34 آهن زنگ نزن چیست

 

استفاده از روکش های محافظ

 

لایه نشانی و روکش به روش اسپری حرارتی برای کنترل زنگ زدن:

روکش محافظی که به روش حرارتی روی ماده مورد نظر اسپری می شود، برای بسیاری از مواد مورد استفاده است. در این روش، گزینه های لازم برای روکش کردن مواد و اسپری بسیار زیاد است. این روش به سه گروه اصلی تقسیم می شود:

 
20120215142642638 x19 آهن زنگ نزن چیست

 

روکش آندی

روکش کاتدی

روکش خنثی یا بی طرف

 

 

20120215142642731 x25 آهن زنگ نزن چیست

روش اسپری برای  روکش کردن فلزات

 

 

Click this bar to view the full image.
20120215142642716 x24 آهن زنگ نزن چیست
 

 

روکش آندی
روکش آندی برای محافظت زیرلایه های آهن و فولاد تقریبا فقط به روکش های روی (Zn) و آلومینیوم (Al) یا آلیاژهای آن ها محدود می شود. محافظ زنگ زدن این زیرلایه  بایستی محافظ کاتدی یا محافظ قربانی باشد. زیرلایه نقش کاتد را در این روش ایفا کرده و روکش روی آن، نقش آند قربانی را خواهد داشت. مکانیسم محافظت زنگ خوردگی فلزات به دو دسته تقسیم می شود:
 
20120215142642559 1 آهن زنگ نزن چیست

 

محافظت کاتدی یا قربانی شدن روکش

20120215142642559 1 آهن زنگ نزن چیست

 

سد محافظ در برابر محیط اطراف

 

حال به توضیح این روش ها می پردازیم.

 

روکش قربانی:

یک روش پیچیده تر برای روکش کردن، اعمال اندکی بار منفی به فلز است؛ پس واکنش این فلز به صورت M → M2+ + 2e-سخت تر اتفاق خواهد افتاد. برای این کار می توان  با فراهم کردن بار منفی و اعمال آن به روکشی از یک فلز فعال تر ، به این هدف دست یافت.  یعنی یک روش  رایج برای  محافظت فولاد،  لایه نشانی آن  با لایه نازکی از روی است ؛  این  فرایند ” گالوانیزه کردن” نامیده می شود. روکش روی، واکنش پذیری بیش تر از آهن دارد و تمایل دارد به طور انتخابی زنگ بخورد. حل شدن این روکش قربانی ، الکترون هایی را به جا می گذارد که در آهن جمع می شوند و آن را کاتدی می کنند؛ بنابراین از خوردگی و حل شدن آهن جلوگیری می شود(شکل پایین، سمت چپ).

 

Click this bar to view the full image.
20120215142642638 x21 آهن زنگ نزن چیست

 

تأثیر روکش کردن آهن با یک فلز که واکنش پذیری کم تری دارد، یک پدیده جالب به وجود می آورد. یک مثال خوب از این حالت، روکشی از قلع است(شکل بالا، سمت راست). تا جایی که روکش قلع دست نخورده باقی می ماند، همه چیز خوب است؛ اما حتی اگر قسمت کوچکی از آهنی که در زیر قلع قرار گرفته، در معرض رطوبت محیط اطراف قرار بگیرد، پوسیدگی آغاز می شود. الکترون ها از آهن آزاد شده و به سمت قلع می آیند و آهن را آندی تر می کنند؛ پس اکنون قلع، پوسیدگی آهن را بیش تر می کند! حتما زنگ خوردن قوطی کنسروها را بعد از باز شدن درب آن ها دیده اید.

 

محافظت کاتدی:

 

یک روش عالی برای این که  بارهای الکتریکی منفی به طور پیوسته در روی فلز باقی بمانند، آن است که از حل شدن و از بین رفتن یون های مثبت جلوگیری شود. از آن جایی که کل سطح به وضعیت کاتدی در می آید، این روش را” محافظت کاتدی” می گویند. منبع الکترون ها می تواند یک منبع تغذیه جریان مستقیم خارجی باشد (این روش برای محافظت خط لوله های نفت و دیگر تجهیزات زیر خاک به کار می رود) یا می تواند زنگ خوردگی فلز فعال دیگری مانند تکه ای آلومینیوم یا روی در زیر زمین و در کنار فلز اصلی باشد؛ در مخزن پروپان شکل زیر در زیر زمین چنین کاری صورت گرفته است:

 

 

20120215142642669 x22 آهن زنگ نزن چیست

 

 

20120215142642684 x23 آهن زنگ نزن چیست

 

 

روکش خنثی:

مواد خنثایی مانند آلومینیوم یا سرامیک های اکسید کروم با حذف محیط بسیار خورنده از ماده ای که استعداد زنگ زدن را دارد، محافظ های خوبی برای زنگ زدگی هستند. معمولا یک ماده خنثی، حتی اگر روکش آن تا اندازه ای نشت پذیر باشد (یک استثنا برای این حالت، فولاد زنگ نزن است که حذف اکسیژن می تواند باعث زنگ زدن شکاف دار آن ها شود و روکش های پیوندی نیکل کروم برای جلوگیری از زنگ زدن چنین موادی مناسب هستند) سرعت زنگ زدن را زیاد نمی کنند. اما در هر حالت برای محافظت بیش تر، ضخیم ترین و متراکم ترین روکش های اسپری پلاسما لازم اند.

 

 توجه. برای حمایت از سایت ما و ایجاد انگیزه برای سایت ما برای گذاشتن بیشتر تحقیقات و جواب سوالات کتاب ها بصورت رایگان برای شما  ، بر روی لینک های زیر هر چند بار خواستید (بعد خواندن مطلب یا قبل از آن ) کلیک کنید :

 

لیست گزارش تخصصی ها 

لیست کلیه اقدام پژوهی ها

لیست کلیه تحقیقات و تجربیات ارتقای شغلی دبیران

لیست کلیه پایان نامه ها

لیست کلیه مقالات و تحقیقات

لیست کلیه پروژه های آماری

لیست کلیه پروژه ها کارآموزی و مالی

 

 به کانال سایت علمی و پژوهشی آسمان در تلگرام مخصوص دبیران و فرهنگیان بپوندید.کلیک کنید

http://up.asemankafinet.ir/view/1689294/44.jpg

 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: سه شنبه 29 مهر 1393 ساعت: 10:31 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,
نظرات(188)

نظرات

اين نظر توسط زهرا در تاريخ 1397/08/26 و 20:56 دقيقه ارسال شده است

زهرا گفته:

عای بود اما اگهخلاصه تر میشد بهتر بود و میشد تحقیق های بیشتری انجام داد

اين نظر توسط بهار در تاريخ 1397/08/08 و 8:23 دقيقه ارسال شده است

بهار گفته:

خیلی زیاده
ولی عالییی بودشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط مبینا در تاريخ 1397/08/04 و 16:46 دقيقه ارسال شده است

مبینا گفته:

عالی عالی عاشقتونم

اين نظر توسط تانیا در تاريخ 1397/07/28 و 14:20 دقيقه ارسال شده است

تانیا گفته:

:خیلی زیادهSشکلک

اين نظر توسط amir در تاريخ 1396/09/28 و 20:12 دقيقه ارسال شده است

amir گفته:

دمت گرم ❤

اين نظر توسط امیررضا در تاريخ 1396/09/16 و 18:02 دقيقه ارسال شده است

امیررضا گفته:

خیلی عالی بود اما زیاد بود متچکرم .اززحماتتون

اين نظر توسط psdk در تاريخ 1396/09/11 و 15:57 دقيقه ارسال شده است

psdk گفته:

شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط بهار در تاريخ 1396/09/06 و 19:40 دقيقه ارسال شده است

بهار  گفته:

خلاصه تر باشه بهتره اما هینم خوبهشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط Zarafe در تاريخ 1396/09/02 و 21:09 دقيقه ارسال شده است

Zarafe گفته:

بالاخره زنگ اهن مخلوطه یا خالصه اگر مخلوطه همگنه یا ناهمگن اگرم خالصه ترکیبه یا عنصر؟

اين نظر توسط امیر در تاريخ 1396/08/29 و 21:14 دقيقه ارسال شده است

امیر  گفته:

خیلی زیاده

اين نظر توسط امیر در تاريخ 1396/08/29 و 21:14 دقيقه ارسال شده است

امیر  گفته:

خیلی زیاده

اين نظر توسط Zagros در تاريخ 1396/08/22 و 19:35 دقيقه ارسال شده است

 Zagros گفته:

واقعا عالی بود مرسی از زحمتتون

اين نظر توسط ستایش در تاريخ 1396/08/22 و 17:11 دقيقه ارسال شده است

ستایش گفته:

خیلیییییییییییییییی به دردم خورد عالی بود.

اين نظر توسط فاطی در تاريخ 1396/08/21 و 21:12 دقيقه ارسال شده است

فاطی گفته:

خوب بود😃😃😃😃😄😄😄😄😄😄😀😀😀😀😊😊😊☺☺☺😆😆😆😆😄😄😄😄😉😉😉😉😉😉

اين نظر توسط danial در تاريخ 1396/08/21 و 17:51 دقيقه ارسال شده است

danial گفته:

داداش مرسی

اين نظر توسط فاطمه در تاريخ 1396/08/21 و 14:30 دقيقه ارسال شده است

فاطمه گفته:

شکلکشکلک

اين نظر توسط در تاريخ 1396/08/19 و 22:18 دقيقه ارسال شده است

 گفته:

ممنونم ازتونشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط AMIR_NO_LOVE در تاريخ 1396/08/15 و 22:14 دقيقه ارسال شده است

AMIR_NO_LOVE گفته:

مطلب بسیار خوبیه واقعا سایت بی نظیر دارید امیدوارم هر جا که هستید موفق و سربلند باشید.👑⌚👓

اين نظر توسط shwjwnis در تاريخ 1396/08/15 و 19:22 دقيقه ارسال شده است

shwjwnis گفته:

شکلکخیلی زیاده

اين نظر توسط ننننن در تاريخ 1396/08/15 و 15:35 دقيقه ارسال شده است

ننننن گفته:

ممنون

اين نظر توسط بهار در تاريخ 1396/08/15 و 15:24 دقيقه ارسال شده است

بهار گفته:

با سلام . خیلی عالی بود از شما متشکرم.موفق باشید

اين نظر توسط Nafas در تاريخ 1396/08/14 و 17:37 دقيقه ارسال شده است

Nafas گفته:

ممنون😍

اين نظر توسط هلما در تاريخ 1396/08/13 و 21:07 دقيقه ارسال شده است

هلما گفته:

ممنون میشه صفحه ی ۲۵روهم بگذارید😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹👍👍💮🔱

اين نظر توسط بنده خدا در تاريخ 1396/08/13 و 18:58 دقيقه ارسال شده است

بنده خدا گفته:

ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

اين نظر توسط بنده خدا در تاريخ 1396/08/13 و 18:58 دقيقه ارسال شده است

بنده خدا گفته:

ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

اين نظر توسط سلنا در تاريخ 1396/08/13 و 18:47 دقيقه ارسال شده است

سلنا گفته:

این چیه😲😲

اين نظر توسط حسین در تاريخ 1396/08/13 و 15:53 دقيقه ارسال شده است

حسین گفته:

عالی بوود😘😚

اين نظر توسط محمد علی در تاريخ 1396/08/13 و 13:25 دقيقه ارسال شده است

محمد علی گفته:

خیلی عالی واسه ما ششمی ها

اين نظر توسط مائده در تاريخ 1396/08/12 و 12:34 دقيقه ارسال شده است

مائده گفته:

من یه شیشمی ام وبه دردم خورد

اين نظر توسط مائده در تاريخ 1396/08/12 و 12:34 دقيقه ارسال شده است

مائده گفته:

من یه شیشمی ام وبه دردم خورد

اين نظر توسط مانی در تاريخ 1396/08/08 و 21:39 دقيقه ارسال شده است

مانی گفته:

ممنون بدردم خوردشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط mohadeseh sabahi در تاريخ 1396/08/08 و 18:46 دقيقه ارسال شده است

mohadeseh sabahi گفته:

خیلی خوب بود ❤❤❤
ممنون میشم اگه همه بخش های جمع آوری اطلاعات علوم ششم رو تو وبلاگتون بزارید برای ما ششمی ها 😙😙😙😙

اين نظر توسط دنیا در تاريخ 1396/08/07 و 17:35 دقيقه ارسال شده است

دنیا گفته:

لطفا خلاصه کنید

اين نظر توسط مونه در تاريخ 1396/08/05 و 20:34 دقيقه ارسال شده است

مونه گفته:

عالی برای ششممی ها

اين نظر توسط مونه در تاريخ 1396/08/05 و 20:31 دقيقه ارسال شده است

مونه گفته:

عالی بود❤💋

اين نظر توسط غزل در تاريخ 1396/08/04 و 8:34 دقيقه ارسال شده است

غزل گفته:

من شیشمی ام واقعا ممنونم خیلی به دردم خورد😊❤

اين نظر توسط غزل در تاريخ 1396/08/04 و 8:31 دقيقه ارسال شده است

غزل گفته:

خیلی زیاده چرا خلاصه نکردین

منم شیشمی ام

اين نظر توسط در تاريخ 1396/08/03 و 22:09 دقيقه ارسال شده است

 گفته:

من یه ششمی هستم خیلی بدردم خورد

اين نظر توسط ناشناس در تاريخ 1396/08/03 و 18:55 دقيقه ارسال شده است

ناشناس گفته:

لطفا خلاصه کنید باتشکر

اين نظر توسط رافاعل در تاريخ 1396/08/02 و 18:59 دقيقه ارسال شده است

رافاعل گفته:

اگر خلاصه بنویسید خوب است

اين نظر توسط یه بنده خدا در تاريخ 1396/08/02 و 18:15 دقيقه ارسال شده است

یه بنده خدا گفته:

مرسی از سایتی که درست کرده اید خیلی خوبه و اون کسی که گفته بود مطالب خلاسه شه بدونه که اول باید مطلب او بخوانه بعد خودش خلا صه کنه

اين نظر توسط P m sh در تاريخ 1396/07/28 و 13:58 دقيقه ارسال شده است

P m sh گفته:

واقعا بدرد نخور بود 😒😒😒😒😒😤😤😤😤😤😡😡😡😐😐😐😐😑😑😶😶😶😬

اين نظر توسط یه ششمی در تاريخ 1396/07/20 و 17:03 دقيقه ارسال شده است

یه ششمی گفته:

با اجازتون منم ششمم .مطالب خیلی طولانیه لطفا خلاصه کنید

اين نظر توسط khademi kord در تاريخ 1396/07/19 و 18:41 دقيقه ارسال شده است

khademi kord گفته:

خیلیییییییییییییییییییییی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود ددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددهاهاهاییییییییییییییییی

اين نظر توسط محمدرضا در تاريخ 1396/02/29 و 15:43 دقيقه ارسال شده است

محمدرضا  گفته:

مطلب خیلی عالی برای ششمی ها است.

اين نظر توسط م در تاريخ 1396/01/28 و 13:30 دقيقه ارسال شده است

م گفته:

متشکرم من فوق دیپلمم ولی خیلی استفاده کردم

اين نظر توسط هلیا در تاريخ 1395/11/24 و 22:46 دقيقه ارسال شده است

هلیا گفته:

خیلی زیاد ولی ممنون

اين نظر توسط رونالدو در تاريخ 1395/11/17 و 19:21 دقيقه ارسال شده است

رونالدو گفته:

من ششمی ام ولی نمیدونم کربن اکسید aوb مواد تشتیل دهنده شون چیه

اين نظر توسط نازنین در تاريخ 1395/10/22 و 16:08 دقيقه ارسال شده است

نازنین گفته:

دوستتون دارم منم ششمیم

اين نظر توسط مبينا در تاريخ 1395/10/21 و 21:56 دقيقه ارسال شده است

مبينا گفته:

خيلى زياده ولى عاليه دستتون درد نكنه

اين نظر توسط ایمان در تاريخ 1395/10/05 و 19:30 دقيقه ارسال شده است

ایمان گفته:

به افتخار همه ششمی هاشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط احسان در تاريخ 1395/09/15 و 17:11 دقيقه ارسال شده است

احسان گفته:

خیلی اوووووو
.منم ششمم


اين نظر توسط sajad در تاريخ 1395/09/12 و 20:43 دقيقه ارسال شده است

sajad گفته:

خیلی خوبه

اين نظر توسط علیرضا در تاريخ 1395/09/11 و 14:01 دقيقه ارسال شده است

علیرضا گفته:

عالیییییییی بود منم ششمم

اين نظر توسط مهنا در تاريخ 1395/09/02 و 20:18 دقيقه ارسال شده است

مهنا گفته:

عالی بووووووووود من هم ششمی هستم.شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط شیشمی در تاريخ 1395/08/30 و 12:06 دقيقه ارسال شده است

شیشمی گفته:

منم شیشمیم خوب بود

اين نظر توسط پارسا در تاريخ 1395/08/28 و 21:49 دقيقه ارسال شده است

پارسا گفته:

منم کلاس ششمم

اين نظر توسط محسن در تاريخ 1395/08/28 و 16:59 دقيقه ارسال شده است

محسن گفته:

باتشکر. چتری از اران وبیدگل

اين نظر توسط عاشق کربلا در تاريخ 1395/08/25 و 13:24 دقيقه ارسال شده است

عاشق کربلا گفته:

خیلی زیاده وووووو

اين نظر توسط نارین در تاريخ 1395/08/24 و 13:55 دقيقه ارسال شده است

نارین گفته:

عالی بود خیلی ممنون برای کلاس ششم می خواستم مرسی

اين نظر توسط المیرا در تاريخ 1395/08/23 و 22:32 دقيقه ارسال شده است

المیرا گفته:

خیلی خوب بودشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط atoos در تاريخ 1395/08/23 و 16:27 دقيقه ارسال شده است

 atoos گفته:

منم شیشمی هستم عالی

اين نظر توسط یه اشنا در تاريخ 1395/08/22 و 18:19 دقيقه ارسال شده است

یه اشنا گفته:

خیلی ممنون برای شیشمی ها خیلی خوب است

اين نظر توسط mili در تاريخ 1395/08/21 و 19:58 دقيقه ارسال شده است

mili گفته:

عالی بود ممنونم منم مثل دوستان شیشمی هستم متنش عالی بود ولی زیاد بازم ممنون

اين نظر توسط درسا ششم ابتدایی در تاريخ 1395/08/21 و 16:29 دقيقه ارسال شده است

درسا ششم ابتدایی گفته:

خوب بود
ممنون

اين نظر توسط sh در تاريخ 1395/08/21 و 9:33 دقيقه ارسال شده است

sh گفته:

من هم مثل بقیه ششمی هستم .عااااااالی بود*************

اين نظر توسط بهار در تاريخ 1395/08/20 و 23:33 دقيقه ارسال شده است

بهار گفته:

سلام
من هم کلاس ششمی هستم و میخاهم شنبه گزارش این متن رو ب معلممون بگم میشه لطفا خلاصشو بگین هر چه زود تر بهترشکلک

اين نظر توسط راغب فر در تاريخ 1395/08/20 و 19:57 دقيقه ارسال شده است

راغب فر گفته:

خوب بودوخیلی به دردم خورد
ازنویسنده متشکرم

اين نظر توسط در تاريخ 1395/08/20 و 18:20 دقيقه ارسال شده است

      گفته:

ممنون خیلی خوب بود . شکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط خوناشام در تاريخ 1395/08/20 و 13:31 دقيقه ارسال شده است

خوناشام گفته:

عالی نبود شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط امین مقامی در تاريخ 1395/08/18 و 21:50 دقيقه ارسال شده است

امین مقامی گفته:

عالللیییییییییییییییییییییی

اين نظر توسط علی در تاريخ 1395/08/18 و 0:15 دقيقه ارسال شده است

علی گفته:

بد ترین چیزی بود که تا الان دیده بدم

اين نظر توسط من همونم همون دختره در تاريخ 1395/08/17 و 19:21 دقيقه ارسال شده است

من همونم همون دختره گفته:


عالیهههههههههههههههه

ممنون از نویسندهشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط zhz در تاريخ 1395/08/17 و 16:12 دقيقه ارسال شده است

zhz گفته:

عالی بود فقط متنش خیلییییییییییییی زیاد بود بازم ممنون

اين نظر توسط شیوا در تاريخ 1395/08/17 و 10:25 دقيقه ارسال شده است

شیوا گفته:

واای من شیشمی هستم این تحقیق حیلی بدردم خورد تونستم نمره 20 رو بگیرمشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط هدیه صاحبی در تاريخ 1395/08/16 و 19:27 دقيقه ارسال شده است

هدیه صاحبی گفته:

خیلی عالیه من کلاس ششمی هستم خیلی بدردم خورد ولی یک ضره زیاد است مرسی ممنونشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط هادی در تاريخ 1395/08/16 و 17:34 دقيقه ارسال شده است

هادی گفته:

خیلی طولانییه ادم حوصله نمیکنه بخونه ولی ممنون

اين نظر توسط راحیل در تاريخ 1395/08/16 و 14:26 دقيقه ارسال شده است

راحیل گفته:

عاللللللللللللللللللللللللللللی بد ممنونم😘

اين نظر توسط راحیل در تاريخ 1395/08/16 و 14:23 دقيقه ارسال شده است

راحیل گفته:

خیلی خوب بود من کلاس ششمی هستم خیلی بدردم خورد ممنونم

اين نظر توسط عسل در تاريخ 1395/08/15 و 19:53 دقيقه ارسال شده است

عسل  گفته:

ممنون از زحمات شما من معلم کلاس 6 هستم این مطالب بسیار به دردم خورد شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط ستاره در تاريخ 1395/08/14 و 14:04 دقيقه ارسال شده است

ستاره گفته:

عالی بود

اين نظر توسط فاطمه عباس زاده در تاريخ 1395/08/13 و 19:55 دقيقه ارسال شده است

فاطمه عباس زاده گفته:

بسیار ممنونم خیلی اطلاعات خوبی بود.

اين نظر توسط Fatma Esmail در تاريخ 1395/08/13 و 19:43 دقيقه ارسال شده است

Fatma Esmail گفته:

سلام خیلی ممنونم از سایت خوبتون ولییییی خیلی تولانیه♥♥♥♥

اين نظر توسط سروش در تاريخ 1395/08/13 و 13:45 دقيقه ارسال شده است

سروش گفته:

خیلی طولانیه







اين نظر توسط ششم در تاريخ 1395/08/11 و 20:46 دقيقه ارسال شده است

ششم  گفته:

ممنون چون ششم هستم💗💋

اين نظر توسط هلنا در تاريخ 1395/08/11 و 17:28 دقيقه ارسال شده است

هلنا گفته:

خیلی ممنون من کلاس ششمی ام خیلی به دردم خورد💜💖💗 😏😍😘😗☺😊😀😁😂😃😄😅😆😇

اين نظر توسط lihyi8 در تاريخ 1395/08/11 و 16:45 دقيقه ارسال شده است

lihyi8 گفته:

خیلی طولانی بود

اين نظر توسط m 2000 در تاريخ 1395/08/11 و 14:59 دقيقه ارسال شده است

m 2000 گفته:

خوب بود اما طووووووووووووووولانی بود. سعی کنید متن کوتاه با معنی بنویسید.شکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط میترا در تاريخ 1395/08/10 و 20:27 دقيقه ارسال شده است

میترا گفته:

سلام این متن خیلی خوب بود ولی برای نوشتن زیادی طولانی است

اين نظر توسط Nazi در تاريخ 1395/08/09 و 19:02 دقيقه ارسال شده است

Nazi گفته:

خیلی عالی بود اطلاعاتتان ممنونم فقط خیلی زیاد و طولانی بود

اين نظر توسط جسیکا در تاريخ 1395/08/09 و 15:12 دقيقه ارسال شده است

جسیکا گفته:

ممنون

اين نظر توسط mohadasa در تاريخ 1395/08/08 و 11:50 دقيقه ارسال شده است

mohadasa گفته:

ممنون منم واسه درسم خیلی استفاده شد LOVE 😘

اين نظر توسط mohadasa در تاريخ 1395/08/08 و 11:49 دقيقه ارسال شده است

mohadasa گفته:

ممنون منم وایه درسم خیلی استفاده شد LOVE 😘

اين نظر توسط mohadasa در تاريخ 1395/08/08 و 11:49 دقيقه ارسال شده است

mohadasa گفته:

ممنون منم وایه درسم خیلی استفاده شد LOVE 😘

اين نظر توسط ادریس در تاريخ 1395/08/06 و 22:24 دقيقه ارسال شده است

ادریس گفته:

سلام ممنونم از پستی که گذاشتید منم کلاس ششم هستم و خیلی به دردم خورد در کل عالی بودشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط ساناز در تاريخ 1395/08/06 و 18:59 دقيقه ارسال شده است

ساناز گفته:

ممنون خوب بوددددد

اين نظر توسط فاطمه در تاريخ 1395/08/06 و 13:17 دقيقه ارسال شده است

فاطمه گفته:

عالییییییییی بود

اين نظر توسط در تاريخ 1395/08/06 و 12:35 دقيقه ارسال شده است

                                 گفته:


اين نظر توسط Saba در تاريخ 1395/08/06 و 11:57 دقيقه ارسال شده است

Saba گفته:

عالی من کلاس ششم هستم و خیلی خیلی به دردم خورد


براي ديدن نظرات بيشتر روي شماره صفحات در زير کليک کنيد

کد امنیتی رفرش

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس