
سوال :
برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید
پاسخ :
۱- همیشه در یخچال ۲ بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این ۲ نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.
۲- هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.
۳-بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.
۴-گرم نگه داشتن غذا
گرمای زیاد، بیشتر میکروبها را میکشد و غذا را از نظر بار میکروبی سالم میکند. اگر غذای پخته شدهای را مدتی بعد میخواهید سرو کنید، حتما آن را گرم نگه دارید
۵-سرد کردن غذاها
بهترین روش برای نگهداری از غذایی که فعلا نمیخواهید مصرفش کنید، سرد کردن آن است. باقی مانده غذاها را در یخچال یا فریزر گذاشته و دقت کنید که ظرف محتوی غذا درپوش داشته باشد. توجه کنید که کمی گرم نگه داشتن غذا سبب جلوگیری از رشد میکروبها در آن نخواهد شد
۶-منجمد کردن غذاها
سرمای یخچال در حدود ۴ درجه سانتیگراد بوده، در حالی که سرمای فریزر باید صفر درجه سانتیگراد باشد. توجه کنید که در انتقال مواد غذایی به فریزر به ظرف مورد استفاده و نیز اندازه آن توجه کنید. اگر ظرف بزرگی دارید که پر از غذا است، آن را در ظروف کوچکتر ریخته و داخل فریزر بگذارید تا هر چه زودتر منجمد شوند
۷-غذاهای خامهدار، پودینگها و بستنی بعد از خروج از انجماد باید دور انداخته شوند، این گونه مواد غذایی را هرگز دوباره منجمد نکنید. همواره به این نکته توجه داشته باشید که میوهها، سبزیها، گوشت، مرغ و غذاهای از پیش آماده شده ممکن است بدون اینکه بوی خاصی داشته باشند، فاسد شده باشند.
توجه
همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.
بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :
-
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس دوم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس سوم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس چهارم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس پنجم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس ششم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس هفتم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس هشتم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس نهم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس دهم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس یازدهم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های دبیرستان
- بیش از ده هزار تحقیقات دانش آموزی و دانشجویی
بیش از سیصد طرح جابر برای شرکت در مسابقات طرح جابر
- همچنین برای حمایت از سایت ما و گذاشتن تحقیقات بیشتر در سایت بر روی لینک های زیر کلیک کنید تا مانیز برای شما با اشتیاق فراوان تری تحقیق رایگان در سایت بگذاریم .
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 16:19 منتشر شده است
برچسب ها : اصول بهداشتی در جلوگیری از الودگی و فساد مواد غذایی,برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید,بررسی اثر نمک در جلوگیری از فساد مواد غذایی,پاسخ تمرین جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی,تحقیق با موضوع برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید,تحقیق با موضوع جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی,تحقیق در مورد برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید,تحقیق درباره برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید,تحقیق درباره جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی,جلوگیری از فساد مواد غذایی,جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی,جواب فعالیت جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی,حل فعالیت جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی,راههای جلوگیری از فساد مواد غذایی,موضوع تحقیق برای جلوگیری از فساد و خرابی,مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید,