راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند

سوال :
راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند
پاسخ :
HIV ،یک نوع ویروس است که به سیستم ایمنی آسیب می رساند ، سیستم ایمنی، با عفونت ها مبارزه می کند. عفونت درمان نشده HIV، سلول های cd4 را می کشد، سلول های cd4 نوعی از سلول های ایمنی به نام سلول T هستند ، با گذشت زمان، سلول های HIV بیشتر سلول های cd4 را می کشد، بیشتر احتمال دارد که بدن انواع مختلفی از عفونت ها و سرطان ها را بگیرد.
ایدز، بیماری است که توسط ویروس HIV ایجاد می شود. پیشرفته ترین مرحله HIV است. و فقط به این دلیل که یک فرد مبتلا به HIV است، به این معنی نیست که ویروسش پیشرفت کرده و تبدیل به ایدز شده.
تماس جنسی :
یکی دیگر از مایعات بدن که حاوی تعداد زیادی گلبول سفید است ترشحات جنسی است پس ترشحات جنسی در فردی که ویروس HIV وارد بدنش شده است آلوده به این ویروس هستند و در صورتی که این ترشحات وارد مخاط تناسلی فرد سالم گردد میتواند باعث انتقال ویروس شوند توجه کنید
این خطر برای همه افراد وجود دارد مثلا“ اگر مردی اعتیاد تزریقی داشته باشد و از آن طریق آلوده به ویروس HIV شده باشد ، همسر وی نیز هنگام تماس جنسی میتواند به این ویروس آلوده شود .خطر انتقال از مرد به زن دوونیم برابر است.
لازم به ذکر است وجود عفونتهای دیگر دستگاه تناسلی خطر این انتقال را افزایش میدهند . در هر حال راه انتقال جنسی در بسیاری از کشورهای دنیا از شایعترین راههای انتقال است .
مادر به کودک :
بیشترین احتمال انتقال از مادر آلوده به کودک در اواخر زمان بارداری و خصوصا“ هنگام زایمان و هنگام شیردهی اتفاق می افتد.
پاسخ دوم :
اههای انتقال و کنترل ایدز(با سلامت معنوی)
اچ آی وی از چه راههای سرایت می کند.
1- در سطح جهانی شایعترین راه سرایت تماس جنسی است ابتدا از طریق تماس جنسی 80% کل موارد ابتلا به جهان را شامل می شود.
2- استفاده مشترک از سرنگ و سوزن آلوده به ویروس جهت تزریق در معتادین تزریقی یکی از راههای شایع سرایت اچ آی وی است .
3- استفاده از خون و فرآورده های خونی آلوده به ویروس نقص ایمنی انسانی ( اچ آی وی ) از دیگر راههای انتقال است که امروزه خوشبختانه با اقدامات لازم در مراکز انتقال خون این راه سهم ناچیزی در انتقال دارد .
4- سرایت از مادر مبتلا به جنین و کودک در دوران بارداری یا در زمان وضع حمل .
اچ آی وی از چه راههایی سرایت نمی کند ؟
1- ویروس اچ آی وی از طریق دست دادن ، تماس معمولی افراد در جامعه ، آب و غذا ، عطسه ، سرفه استخرهای شنا ، تماس با اشک و عرق بیماران منتقل نمی شود.
آیا اچ آی وی / ایدز درمان دارد ؟
اچ آی وی / ایدز متأسفانه تاکنون هیچ درمان قطعی ندارد تنها راه سالم ماندن این است که مبتلا نشویم داروهایی برای برطرف کردن علائم ایدز و افزایش طول عمر مبتلایان وجود دارد . تاکنون واکسنی برای اچ آی وی تهیه نشده است و تنها راه پیشگیری از ابتلا به اچ آی وی آموزش و پیشگیری رفتاری است .
اچ آی وی تهدیدی جدی است .
برای زندگی خانوادگی و سعادت معنوی ، تهدیدی برای رشد جامعه است زیرا تقریباً نزدیک به 50% از مبتلایان به ایدز در زمان ابتلا در گروه سنی 34-25 سال قرار دارند که سازنده ترین و پویاترین شهروندان هستند.
ایدز تهدیدی برای شأن انسان است زیرا وقتی سرپرست خانواده دچار بیماری می شود موقعیت اجتماعی خود را از دست می دهد و نگاه تلخ و بدنام کننده مردم این افراد را منزوی می کند. لذا اغلب مشکل خود را مخفی نگاه می دارند و لذا از خدمات بهداشتی ، پیشگیری و درمان محروم می شوند. در نتیجه احتمال خطر گسترش اچ آی وی به دیگران بیشتر می شود.
و از طرفی فقر و نیاز مادی فرد را مجبور می کند برای تأمین معاش به هر عملی حتی به تن فروشی تن دهد و این موضوع به گسترش اچ آی وی در جامعه بیشتر کمک خواهد کرد.
برای پیشگیری از شیوع ایدز در جامعه چه بکنیم ؟
1- بهتر است انسان و هدفداری زندگی تاکید کنیم و اینکه افراد خود را دارای پیشرفت انسانی بدانند که از آلوده شدن به اعمالی که باعث از دست دادن هیبت انسانی آنها می شود پرهیز کنند و یا به عبارتی دیگر تقوا ( که در اصل همان رعایت شرافت انسانی فرد است ) را در زندگی خود تحقق عینی بخشند.
2- مراقبت از خود موثرترین راه پیشگیری از اچ آی وی /ایدز است . و حفظ سلامتی انسان امری لازم برای قرار گرفتن در مسیر کمال است و آنچه که سلامت جسمانی انسانی را تهدید می کند تهدیدی برای سعادت انسانی تلقی می گدرد و پرهیز از آن واجب است .
3- حیا و عفاف
زندگی مومنانه جدای از تأمین سلامت روحی و جسمانی و اجتماعی انسان است وصول به سرمنزل سعادت را تضمین می کند. در دیدگاه توحیدی همه عالم محضر خداست مومن همه اعمال و رفتار خود را در محضر خدا می بیند و احساس شرم از خداوند مانع از آن می شود که به اعمال ناشایست روی آورد.
4- پرهیز از محیط گناه
با تأکید بر اینکه بیماری ایدز از طریق رفتارهای ناسالم اجتماعی گسترش می یابد ، محیط های گناه آلوده می توانند محل مناسبی برای انتقال و شیوع این بیماری قرار گیرند ( محافل استعمال گروهی مواد جهانی ).
5- پرهیز از روابط جنسی نامشروع
بی بند و باری در روابط جنسی ، جدای از تاثیرات مخرب بر کرامت و مقام انسانی می تواند بنیان خانواده را سست و به حس مسئولیت پذیری افراد در جامعه لطمه وارد نماید.
در آیه ۳۳ سوره مبارکه نور میخوانیم :
«ولیستعفف الذین لایجدون نکاحاً حتی یغنیهم الله من فضله»
”و کسانی که امکان ازدواج را نمییابند باید عفاف پیشه کنند تا خداوند از فضل خود آنها را بینیاز سازد.“
6- گریز از دام اعتیاد
تحمل مشکلات و مسائل متعارف که در طبیعت زندگی انسان نهفته است . افراد آسیب پذیر جامعه را به سمت استفاده از مواد مخدر یا محرک سوق می دهد.
7- رعایت بهداشت شخصی و خانوادگی
اگر فردی به شریک زندگی خود وفادار نماند و در تماس جنسی خارج از خانواده از وسایل محافظتی استفاده نکند براحتی امکان سرایت ویروس به خودش و بالتبع به همسرش وجود دارد و فرزندان خانواده نیز در این محیط در خطر می باشند.
و باید گوشزد کرد که در صورت وجود رفتارهای پرخطر مرتبط ، اشخاص حتماً با مراجعه به مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری ، پس از مشاوره در صورت لزوم آزمایش اچ آی وی بدهند . تا علاوه بر آگاهی فرد در رفتاری فردی و اجتماعی ، مسئولیت خود را در قبال سلامت جامعه و جلوگیری از ابتلای افراد را برعهده بگیرد ، همچنین فراموش نکنیم شرعی بودن روابط جنسی افراد معادل ایمن بودن آن نیست و پیچیدگی های بهداشت روابط جنسی را مدنظر داشته باشیم .
در تمامل با مبتلایان چه می تواند کرد.
مبتلایان به ایدز در یک بحرانی روحی – روانی قرار دارند که موجب درون گرایی و انزوای اجتماعی میشود . بنابراین برای ایجاد رابطه بین فرد مبتلا به ایدز با اجتماعات دینی پیش قدم باشیم . اسرار درونی را فاش نکنیم و باتوجه به راههای خاص انتقال بیماریها نیاز به نگرانی و ترس از ابتلای آسان دیگران نیست .
توجه
همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.
بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :
-
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس دوم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس سوم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس چهارم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس پنجم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس ششم ابتدایی
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس هفتم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس هشتم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس نهم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس دهم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های کلاس یازدهم
- جواب سوالات و فعالیت های کتاب های دبیرستان
- بیش از ده هزار تحقیقات دانش آموزی و دانشجویی
بیش از سیصد طرح جابر برای شرکت در مسابقات طرح جابر
- همچنین برای حمایت از سایت ما و گذاشتن تحقیقات بیشتر در سایت بر روی لینک های زیر کلیک کنید تا مانیز برای شما با اشتیاق فراوان تری تحقیق رایگان در سایت بگذاریم .
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:11 منتشر شده است
برچسب ها : انواع راه های انتقال ویروس ایدز,تحقیق در مورد راه های انتقال ویروس ایدز,تحقیق درباره راه های انتقال ویروس hiv,تحقیق درباره راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند,تحقیق درباره راه های انتقال ویروس ایدز,تحقیق درباره راه های دیگر انتقال ویروس ایدز,تحقیق درباره ی راه های انتقال ویروس ایدز,تحقیق درباره ی راه های دیگر انتقال ویروس ایدز,تحقیق درمورد راه های انتقال ویروس hiv,تحقیق درمورد راه های دیگر انتقال ویروس ایدز,تحقیق راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند,جواب فعالیت سلامت وبهداشت درباره راه های انتقال ویروس اچ آی وی,جواب فعالیت های راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند,درباره راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند تحقیق کنید,راه های انتقال بیماری ایدز,راه های انتقال بیماری ایدز چیست,راه های انتقال ویروس hiv,راه های انتقال ویروس اچ آی وی,راه های انتقال ویروس اچ آی وی کدامند,راه های انتقال ویروس اچ ای وی کدامند,