سایت اقدام پژوهی - گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان
1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819 - صارمی
2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2 و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .
3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل را بنویسید.
در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا پیام بدهید آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet
در درمان اطفال با استفاده از داروهاي گياهي به خصوص در موارد خوددرماني موارد زير بايد رعايت شوند:
قبل از شروع خود درماني سعي شود تا علت بيماري مشخص گردد.
داروها به طور تصادفي انتخاب نشوند. بلكه بايد به دنبال دارويي بود كه مختص آن بيماري باشد.
چند دارو به طور همزمان مصرف نشوند.
براي رفع علايم بيماري كمترين دوز مصرف شود اين نظريه كه داروي بيشتر معادل با اثر بخشي بيشتر است صحيح نيست.
خود درماني را براي مدت كوتاهي ادامه دهيد چرا كه ممكن است بيماري جدي كودك شما ناشناخته باقي بماند.
در صورت عدم بهبودي پس از مصرف چند روز مصرف دارو، به پزشك مراجعه شود .
اختلال در درك، عدم تعادل و ديگر اختلالات در هوشياري، فلج، آريتمي قلبي كه براي اولين بار اتفاق ميافتند، دردهاي مبهم سينه يا شكم و ساير علايم مبهم كه بيش از حد انتظار ميباشد، نياز به توجه ويژه پزشكي دارد.
در گياه درماني علمي در اطفال، پزشك و داروساز حتما بايد موارد زير را در نظر بگيرند به خصوص اگر فراورده گياهي براي خود درماني تهيه شده باشد.
- 1با توجه به آنكه كيفيت دارويي، عامل مهمي در اثر بخشي فراوردههاي گياهي ميباشد، پزشكان بايد فراوردههايي را تجويز نمايند كه داراي كيفيت دارويي بالا و ترجيحا استاندارد شده باشند و داروسازان نيز بايد چنين فراوردههايي را عرضه نمايند.
- 2ارزيابي دقيق محدوديتهاي گياه درماني به خصوص با توجه موارد مصرف توصيه شده در بعضي كتب قديمي از جنبههاي مهم ديگر ميباشد كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
- 3روش ناصحيح استفاده مثلا استفاده از پماد حاوي منتول در داخل يا در نزديكي سوراخهاي بيني نوزاد ممكن است سبب ايجاد كلاپس فوري در نوزاد شود. بنابراين پزشك و داروساز بايد كليه اطلاعات مربوط به فراوردههاي گياهي را در اختيار داشته باشند.
گلهاي انار درشت برنگ قرمز اناري ولي بي بو مي باشد . ميوه آن كروي با اندازه هاي مختلف داراي پوستي قرمز رنگ و يا زرد رنگ مي باشد .
روي هم رفته در حدود بيست نوع مختلف انار در دنيا موجود است .
تركيبات شيميايي
قسمت هاي مختلف درخت انار مخصوصا پوست ريشه و ساقه انار داراي مقدري در حدود 20 درصد تانن و اسيد پوني كوتانيك Punicotaniv acid مي باشد . پوست درخت انار داراي الكالوئيدي بنام پله تيه رتين Pelletierin است
در صد گرم دانه انار مواد زير موجود است :
انرژي ۳۸كالري
آب ۸۲گرم
پروتئين ۴/۰گرم
چربي ۳/۰گرم
مواد نشاسته اي ۱۰گرم
كلسيم ۴گرم
سديم ۳ميلي گرم
پتاسيم ۲۶۰ميلي گرم
آهن ۵/۰ميلي گرم
ويتامين ب 1 ۲/۰ميلي گرم
ويتامين ب 2 ۰۰۳/۰ ميلي گرم
ويتامين ب 3 ۰۰۲/۰ميلي گرم
ويتامين ث ۴ميلي گرم
خواص داروئي
خواص ميوه انار :
از نظر طب قديم ايران ميوه انار سرد ف تر و قابض است . آب انار سرد و تر و پوست انار سرد و خشك و بسيار قابض مي باشد .
پوست ريشه درخت انار از بقيه قسمت هاي اين درخت قابض تر است .
كليه قسمت هاي درخت انار داراي تان مي باشد كه بسيار قابض است . براي مصارف دارويي از گل ، برگ ، پوست درخت ، پوست ريشه و دانه انار استفاده مي شود .
1) انار شيرين ادرار آور است .
2) ملين مزاج است .
3) آب انار شيرين براي بيماريهاي مجاري ادرار مفيد است .
4) ترشح صفرا را زياد مي كند.
5) آب انار اسهال را برطرف مي كند.
6) اگر انار را با عسل مخلوط كرده و هر روز چند قطره در بيني بچكانيد از رشد پوليپ در بيني جلوگيري مي كنيد .
7) خون ساز است .
8) خون را تصفيه مي كند .
10) براي سالمندان بهترين دارو براي تقويت كليه است .
11) آب انار خنك كننده است .
12) رنگ صورت را شاداب مي كند .
13) صدا را باز كرده و گرفتگي صدا را برطرف مي كند .
14) براي وزن اضافه كردن انار بخوريد .
15) آب انار مقوي قلب و معده است .
خواص ديگر قسمت هاي درخت انار :
1. جوشانده پوست ريشه درخت انار كرم معده و روده را از بين مي برد .
2. جوشانده پوست درخت انار نيز اثر ضد كرم درد .
3. براي برطرف كردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و يا جوشانده برگهاي انار استفاده كنند .
4. خانم هائيكه عادت ماهيانه شان منظم نيست مي توانند از جوشانده برگهاي انار استفاده كنند.
5 . برگهاي له شده انار را اگر روي پوست بگذاريد خارش را از بين مي برد .
6 . براي برطرف كردن سوختگي پوست ، گلهاي انار را له كرده و با روغن كنجد مخلوط كنيد و اين پماد را روي قسمت سوختگي بماليد .
7 . جوشانده پوست درخت و پوست ريشه درخت انار كرم كش است .
8 . دم كرده گل انار اسهال مزمن را برطرف مي كند .
9. دم كرده گلهاي انار را بصورت غرغره براي از بين بردن زخمهاي دهان بكار ببريد .
10. براي برطرف كردن دندان درد ، دم كرده ريشه درخت انار را در دهان مضمضه كنيد .
11. انار ترش و شيرين (ميخوش ) ادرار را زياد مي كند .
12. براي برطرف كردن بواسير بايد معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد .
مضرات
كسانيكه سرد مزاج هستند نبايد در خوردن انار افراط كنند . زيرا معده را سست كرده و ايجاد نفخ مي كند . اينگونه افراد بايد انار را با زنجبيل بخورند .
جوشانده پوست درخت و پوست ريشه آن كه براي رفع كرم بكار مي رود ممكن است ايجاد سرگيجه و استفراغ كند . بهر حال در خوردن جوشانده آن بايد احتياط كرد و اين كار بايد تحت نظر متخصص انجام گيرد ...
دانستنیهای یکی از سالمترین انواع روغنهای خوراکی
خاستگاه روغن زيتون
درخت زيتون، بومي ناحيه مديترانه است. درختي به ارتفاع 3 متر كه در شرايط مساعد رشد، طولش به 12 متر و قطر تنهاش به 3 متر هم ميرسد. در فصل بهار گل داده و ميوه آن در اواخر تابستان ميرسد كه در اين زمان رنگ آن سبز است اما به تدريج بنفش، قهوهاي و سپس سياه ميشود بهطوري كه در اواخر پاييز-زمان برداشت ميوه-رنگ آن به كل تيره است.
شواهد نشان ميدهد كه در عصر نوسنگي در حدود 8000 سال قبل از ميلاد مسيح، مردم ميوههاي زيتون وحشي را براي خوردن ميچيدند. اما نخستين كساني كه توانستند از آن روغن بگيرند، مردمان تمدن مينون (تمدني يوناني در عصر برنز در نواحي مديترانه) در 3500 سال قبل از ميلاد مسيح بودند. اين مردمان گوشت له شده ميوه زيتون را داخل ظروف بزرگي ميريختند و به آن دست نميزدند. پس از مدتي روغن در قسمت بالاي ظرف جمع ميشد. پس از جدا كردن آن روغن با ارزش كه برايشان منشأ ثروت محسوب ميشد، آب و تفاله زيتون را از انتهاي ظرف خارج ميكردند. ميتوان گفت كه روش تهيه امروزي روغن زيتون كمي شبيه به همان زمانهاست. به اين ترتيب كه در صنعت ابتدا ميوه زيتون را ريز خرد كرده تا به صورت خميري درآيد. اين خمير را با آب مخلوط کرده و داخل دستگاه سانتريفوژ ميريزند. در اين دستگاه ضمن چرخش با سرعت زياد، روغن زيتون از بقيه مواد جدا ميشود. به بياني ديگر، در تهيه اين روغن حتي در عصر افزودنيهاي شيميايي نيز به مانند گذشتهها از هيچ ماده خارجي به جز آب استفاده نميشود.
انواع روغن زيتون
روغن زيتون را برحسب چگونگي توليد، خصوصيات شيميايي و طعم، به چند دسته تقسيم ميكنند:
روغن زيتون بكر يا خام (Virgin): روغنی است که فقط با روش مکانيکی و يا سايرروشهای فيزيکی وتحت شرايط خاص حرارتی که به تغييردرساختار تریگلیسریدهای کنترل روغن منجر نشود به دست میآيد و به جز عمليات شستوشو، جداسازی، سانتريفوژ و فيلتراسيون نبايد تحت فرآيند ديگری قرارگيرد. اين نوع روغن برحسب اسيديته و عطر و طعم به چند گروه تقسيم میشود:
• گروه اول، روغن زيتون بکرممتاز (Extra virgin)است که دارای عطر و طعم ميوهای بسيار دلپذير و ميزان اسيديته حداكثر يك درصد بر حسب اسيد اولئیک است.
• گروه دوم، روغن بكر خوب (Fine virgin) است كه طعم و مزه آن كمي از روغن زيتون بكر ممتاز كمتر بوده و ميزان اسيديته آن بر حسب اسيد اولئيك حداكثر 2 درصد است.
• گروه سوم هم روغن زيتون بكر معمولي است كه ميزان اسيديته آن حداكثر 3/3 درصد بر حسب اسيد اولئيك است. محاسبه اين مقادير اسيديته براي مسوولان آزمايشگاهها راهحل سادهاي است براي شناسايي تقلب در روغن زيتون.
روغن زيتون تصفيه شده(Refined): روغني است كه از تصفيه روغن زيتون بكر به دست ميآيد و بايد داراي حداكثر اسيديته نيم درصد باشد. طعم و بوي اين نوع روغن تحت فرآيندهاي شيميايي كاملا خنثي شده و مناسب كساني است كه طعم روغن زيتون بكر را دوست ندارند اما به دليل استفاده از فرآيند تصفيه، بعضي از تركيبات موثره زيتون از بين ميرود. به همين دليل كيفيت آن به مراتب پايينتر از روغنهاي بكر است. اگر روغن تصفيه شده با يكي از روغنهاي ذكر شده در بالا مثل روغن بكر تركيب شود، روغن مخلوط به دست ميآيد كه عطر و طعم ملايمتري نسبت به روغن بكر دارد.
از تفاله زيتون باقيمانده از روغنكشي هم ميتوان با استفاده از هگزان و يا ديگر حلالهاي رايج، روغنی به دست آورد كه در اصطلاح به آن روغن زيتون گوگردي میگویند كه پس از تصفيه شدن، آماده مصرف خوراكي میشود اما به دليل كيفيت بسيار پايين، از آن بيشتر در رستورانها و براي پخت غذاهاي خاص استفاده ميشود و به ندرت در مغازهها به فروش ميرسد. هرچند كه چندي پيش بازرسان اداره نظارت دريافتند كه بعضي از روغنهاي زيتون خارجي كه با بستهبندي شيك و با نام روغن زيتون بكر ممتاز در كشور به فروش رسيده بود، چيزي جز روغن گوگردي داخل آن نبود!
طرز استفاده از روغن زيتون
بسياری از مردم تصورمیکنند که اين روغن را فقط میتوان همراه با سالاد مصرف كرد اما بايد گفت که در صورت درست استفاده کردن از اين روغن، حوزه عمل آن به مراتب بيشتر از اين خواهد شد. اگر قصد داريد مواد غذايی را با روغن زيتون سرخ کنيد، بهتر است از نوع تصفيه شده آن استفاده کنيد زيرا نقطه دود روغن زيتون تصفيه شده، 210 درجه سانتیگراد است كه بالاتر از بسياري از روغنهاي متعارف بوده، به راحتی دود نکرده و نمیسوزد. بنا بر توصيه مجمع بينالمللی روغن زيتون، مناسبترين نوع روغن زيتون برای سرخ کردن انواع نيمه تصفيهشده آن است. از آنجايي که حرارت زياد باعث تبخيرالکلها واسترهای موجود در روغن بکر که مولد طعم و بوی آن است میشود، بهتراست آن را درغذاهای سرد يا پخت با حرارت کم و متوسط به کار ببريد.
اگرناچاريد برای طبخ غذا از حرارت بالا استفاده کنيد ولی میخواهيد همچنان از طعممطبوع روغن زيتون درهنگام خوردن بهرهمند شويد، به شما توصيه میکنيم ابتدا غذا را با نوع تصفيه شده عمل آوريد و سپس در هنگام سرو غذا روی آن روغن زيتون بکر بريزيد. مطمئن باشيد در اين حالت از تمام خواص ارزنده آن به بهترين وجه برخوردار خواهيد شد. همچنين به همه كساني كه از ماليدن كره به نان داغ خود در هنگام صبح لذت ميبرند، توصيه ميكنيم براي آنكه بدنتان هم از فواید كافي بهرهمند شود، داخل يك ظرف پلاستيكي كوچك كمي روغن زيتون بريزيد و آن را داخل فريزر بگذارید تا كاملا سفت شود. حال به جاي ماليدن كره، روغن زيتون مشابه با آن را به نان خود زده و با عسل يا مربا نوشجان كنيد. مطمئن باشيد دعاي خير بدنتان در ابتداي صبح بدرقه راهتان خواهد بود.
نگهداري روغن زيتون
برخی برای نشان دادن ميزان توجه خود به سلامت افراد خانواده و ميهمان، شيشه روغن زيتون را همواره در سر ميز غذا نگه داشته و يا فروشندگانی هستند که اين شيشهها را در پشت ويترين يا در قفسهها در معرض نور قرار میدهند، بدون آنکه توجه داشته باشند، همه خواص بهداشتی اين روغن مفيد را از آن میگيرند. بر اساس تحقيقات دانشمندان ايتاليايی، نور موجب از بين رفتن بسياری از آنتی اکسيدانهای موجود در روغن زيتون میشود. اين محققان دريافتهاند که در روغن زيتونهايي که در ظروف شيشهای روشن نگهداری میشود پس از 12 ماه، بتاکاروتن تا 40درصد، ويتامين E تا 100درصد وکلروفيل تا 30درصد تخريب میشود. لازم به ذکراست که هر سه اين مواد در زمره تركيبات شفابخش روغن زيتون محسوب میشود. معنای اين امر آن است که توليدکنندگان روغن زيتون بايد دقت بيشتری در انتخاب نوع ظروفی که برای انتقال اين روغن به بازار درنظر میگيرند، به خرج دهند. استفاده از ظروف شيشهای رنگی تا اندازهای میتواند مانع از تاثير نور شود. اما بهترين نوع ظروف برای نقل و انتقال، ظروف فلزی دردار و بدون ميل ترکيبی است تا تاثير نور در آن به حداقل برسد اما حفاظت از روغن زيتون تنها به توليدكنندگان و فروشندگان محدود نميشود. شايد مهمترين مرحله در نگهداري اين نوع روغن، پس از خريد آن است.
تمام افراد اعم از خانمها و آقاياني كه براي افزايش سلامت خود و اعضاي خانوادهشان حاضرند هزينه گزاف روغن زيتون را پرداخت كنند، بايد بدانند كه در صورت عدم نگهداري درست اين نوع روغن به راحتي پول و سلامت خود را به مخاطره خواهند انداخت. براي اينكه روغن زيتوني كه ميخريد به مدت طولانيتري خواص ارزشمند خود را حفظ كند، بهتر است در ابتدا به تاريخ مصرف آن دقت كرده و از خريد روغني كه از توليد آن مدت زمان زيادي گذشته است، خودداري كنيد. در مرحله بعد لازم است كه روغن خريداري شده را در يك ظرف كاملا دربسته در جاي تاريك و خنك و ترجيحا يخچال نگهداري كنيد. هرگز شيشه روغن را در كنار اجاق گاز خود كه گرمترين جاي آشپزخانه است، قرار ندهيد. گرما باعث افت كيفي شديد در روغن زيتون ميشود.
اگر قرار است به مدت طولاني از روغن زيتون خود استفاده نكنيد، ميتوانيد آن را در يك ظرف نشكن در فريزر بگذاريد. هر چند قرار دادن روغن زيتون در يخچال و فريزر باعث كدر شدن آن ميشود اما اين به معني افت كيفيت روغن نيست. اگر اين روغن كدر را مدتي در دماي محيط قرار دهيد، شفافيت سابق خود را به دست ميآورد. با رعايت اين اصول ميتوانيد در حدود دو تا سه سال روغن خود را به خوبي حفظ كنيد.
خواص جادويي روغن زيتون
بيش از 3500 سال است كه روغن زيتون در حواشي درياي مديترانه به معجون سلامت شهرت يافتهاست. ساكنان جزيره كرت در شرق يونان كه از توليدكنندگان اوليه روغن زيتون محسوب ميشوند، بيشترين مصرف چربي در دنيا را دارند. آمارها نشان ميدهد 33 درصد كالري روزانه آنها از روغن زيتون تامين ميشود. شايد به نظر بیاید که اين مردمان بالاترين درصد بيماريهاي قلبي عروقي و مرگ و مير ناشي از چاقي را به همين دليل داشته باشند اما بايد گفت كه آمار بيماريهاي قلبي ساكنان اين جزيره بسيار عجيب و غريب است. در واقع در اين گوشه از جهان، مردم خيلي كم در دام بيماريهاي قلبي و اقسام مختلف سرطان اسير ميشوند! محققان يكي از دلايل عمده اين امر را مصرف زياد روغن زيتون بكر ممتاز در رژيم غذايي آنها ميدانند. همچنين معروف است رامسس دوم(فرعوني كه حضرت موسي در خانهاش پرورش يافت) كه در حدود 12 قرن پيش از ميلاد مسيح بر مصر حكمروايي ميكرده براي درمان هر نوع بيماري خود روغن زيتون سر ميكشيده است و شايد به همين دليل بوده كه اين فرعون دو برابر متوسط عمر مصريان آن زمان يعني 90 سال عمر كرد.
اگر بدانيم كه روغن زيتون باعث كاهش فشار خون و كلسترول بد(LDL) و افزايش كلسترول خوب(HDL) خون شده و داراي موادي است كه سرطان و سالخوردگي را به تعويق مياندازد، راز طول عمر كساني كه يك عمر با روغن زيتون سر كردهاند، مشخص ميشود.
محققان ميگويند كه مصرف فقط يك قاشق روغن زيتون، اثرات افزايشدهندگي كلسترول دو عدد تخممرغ را كاملا از بين ميبرد. همچنين استفاده از چهار تا پنج قاشق غذاخوري روغن زيتون در روز سبب ميشود كه فاكتورهاي خوني بيماراني كه دچار حمله قلبي شدهاند، به طرز چشمگيري بهبود يابد.
همچنين در بررسيهاي محققان ايتاليايي در دانشگاه ميلان مشخص شده كه در روغن زيتون تركيبات خاص شيميايي وجود دارد كه قادر است چربيهاي انباشته از كلسترول در بدن را خنثي سازد. مهمترين اين تركيبات، مادهاي است به نام«سي كلورتانول» كه در چرخه جذب كلسترول تداخل ايجاد كرده و آن را از جريان خون خارج ميسازد.
البته لازم به ذكر است كه اين آثار مفيد در رژيم غذايي نمود مييابد كه حداقل ميزان چربي اشباعشده را دارد. وجود اين گونه چربيها، خواص مفيد روغن زيتون را خنثي ميكند.
جلوگيري از سرطان (پستان، پروستات، رحم، دستگاه گوارش و. . . )، ديابت(درمان، جلوگيري يا به تاخير انداختن آن)، تقويت سيستم ايمني بدن(كاهش التهاب، مقابله با بيماريهاي خودايمني و تنظيم سيستم ايمني)، جلوگيري از چاقي، بهبود سيستم گوارشي(كاهش ترشح اسيد معده در مبتلايان به زخم معده)، موثر بودن در حاملگي و شيردهي(به علت افزايش در جذب ويتامينها )، جلوگيري از پيري، زيبايي بخشيدن به پوست، تقويت حافظه، جلوگيري از تشكيل پلاك در جدار شريانها و ممانعت از انسداد آنها، كاهش ابتلا به آسم و پوكي استخوان از جمله خواص جادويي نهفته در روغن زيتون محسوب ميشود. همچنين تحقيقات نشان ميدهد كه پليفنلهاي موجود در روغن زيتون كه از مهمترين تركيبات سلامتزاي آن محسوب ميشود، مانع از آثار تخريبي راديكالهاي آزاد موجود در غذاها بر DNA ميشود. شايد به همين دليل است كه مصرف روغن زيتون بكر كه در شرايط مناسب نگهداري شده است، از بروز سرطان در بدن جلوگيري ميكند.
خوردن روغن زيتون قبل از غذا از بروز زخم معده جلوگيري كرده و اگر روزانه يك يا دو قاشق غذاخوري به همراه ليمو يا قهوه مصرف شود، مانع از بروز يبوست بهخصوص در رودههاي آسيب ديده ميشود.
روغن زيتون را روغن زيبايي هم مينامند زيرا از طريق اسيدهاي چربي كه دارد سلولها را به صورت يكدست در كنار هم قرار داده و موجب ساخت عروق بيشتر در كنار سلولهاي پوستي ميشود. افزايش خون رساني به اين سلولها، پوست را صافتر و درخشندهتر ميكند.
اين روغن در درمان عفونت دستگاه ادراري و مشكلات كيسه صفرا نيز بسيار مفيد است.
شايد يكي از مهمترين ويژگي روغن زيتون، خاصيت ضد درد آن باشد. اولئو كانتال تركيب موثره موجود دراين روغن مشابه بروفن راه متابوليكي درد را مسدود كرده و از فعاليت آنزيمهاي موسوم به cox كه در ايجاد درد موثرند، جلوگيري ميكند. به طوري كه هر چه مقدار مصرف آن بيشتر شود قدرت بازدارندگي آن نيز بيشتر ميشود. بر اساس ارزيابي متخصصان، يك دوز 50گرمي روغن زيتون در روز با حدود 10درصد دوز بروفن توصيه شده براي تسكين درد در بزرگسالان برابر است.
قابل توجه چاقها
روغن زيتون، روغني است كه در صورت درست استفاده كردن، به كاهش وزن كمك شاياني ميكند. محققان اعلام كردهاند كه جايگزين كردن روغن زيتون به جاي روغنهاي اشباع شده در غذاي روزانه بدون تغيير در فعاليت بدني و رژيم غذايي ميتواند تاثير قابل ملاحظهاي در كاهش وزن و توده چربي بدن داشته باشد. در تحقيقی که به وسیله محققان آمريكايي روي 8 مرد چاق كه در سنين بين 24 تا 49 سال داشتند انجام شد، مشخص شد كه پس از چهار هفته مصرف روغن زيتون به جاي چربيهاي اشباع شده (روغنهاي نباتي جامد و روغنهاي با منشأ حيواني) در رژيم غذايي و بدون تغيير در تحرك بدني و كالري، وزن مردان تا 2/1 كيلوگرم كاهش يافت.
در توجيه اين موضوع، محققان ميگويند که اسيدهاي چرب غير اشباع با يك پيوند دوگانه كه در روغن زيتون به وفور يافت ميشود ميتواند باعث افزايش شكست چربي در سلولهاي چربي شود. به عبارت ديگر، افزودن روغن زيتون به يك رژيم كاهش وزن درست و اصولي ميتواند بازده كار فرد را افزايش دهد. البته مقدار مصرف بايد در حد متعادل باشد. هر قاشق غذاخوري از اين روغن، 621 كالري انرژی دارد. مصرف بيش از اندازه به دليل افزودن كالري بيشتر ميتواند خطرات خاص خود را داشتهباشد.
مضرات
روغن زيتون براي هيچكس مضر نيست و همگان ميتوانند از مصرف آن لذت برده و به بدن خود تمامي زيبایي آن را هديه دهند اما در موارد نادر، مصرف بيش از حد روغن زيتون ميتواند سبب اسهال خفيف شود. همچنين ميوه تازه و ياقوتي آن ميتواند معده را سست كرده و به استفراغ منجر شود.
زيتون در طب سنتي
زيتون رسيده از نظر طب قديم ايران، گرم و قابض، ميوه نارس، سرد و خشك و روغن زيتون، گرم و خشك و برگ آن نيز گرم و خشك است. در طب سنتي از فرآوردههاي زيتون استفادههاي متعددي ميشود كه از جمله آن ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
*دم كرده برگ زيتون داروي خوبي براي پايين آوردن فشار خون است. به این منظور 20 عدد برگ زيتون را داخل 300 گرم آب به مدت 15 دقيقه ميجوشانند و دو بار در روز يك فنجان مينوشند.
*روغن زيتون نرمكننده و صفرابر است.
*مصرف روغن زيتون دفع كننده سنگ كيسه صفراست. براي اين منظور بايد با آبليمو مصرف شود.
*روغن زيتون، كرمكش است.
*روغن زيتون براي رفع سرفههاي خشك مفيد است.
*براي رفع خارش ناشي از گزيدگي حشرات، روغن زيتون را به محل گزيدگي ميمالند.
*بدن بچههايي را كه مبتلا به نرمي استخوان و كمخوني هستند، با روغن زيتون ماساژ ميدهند و زير آفتاب ميگذارند.
*ماليدن روغن زيتون روي لثهها براي درمان پيوره موثر است.
*براي برطرف كردن ترك پوست، گليسيرين و روغن زيتون را به مقدار مساوي با هم مخلوط كرده و بر موضع ميمالند.
*براي سر باز كردن جوشها و كوركها، ميوه رسيده زيتون را له كرده و روي آن قرار ميدهند.
*براي معالجه نقرس، 5 گرم گل بابونه را در 40 گرم روغن زيتون ميخيسانند و آن را در آفتاب ميگذارند تا شيره بابونه به داخل روغن نفوذ كند. سپس آن را فشرده و صاف كرده و روي نقاط دردناك ميمالند.
*اگر بخواهند از ريزش موي سر جلوگيري كنند، سر را به مدت 10 شب با روغن زيتون چرب كرده، دستمالي روي سر گذاشته و ميخوابند، صبح آن را با شامپوي حاوي زرده تخم مرغ ميشوين
از جلبکهای دریایی می توان به صورت مکمل مناسب مواد غذایی استفاده کرد
جلبكهاي دريايي ،گروهي از گياهان هستند كه در دريا زندگي مي كنند. آنها روي سنگها و صخره ها و يا بستر آبها رشد كرده ، همچون ساير گياهان،براي توليد غذا ، به نور آفتاب نياز دارند. چون نور خورشيد به اعماق آبها نمي رسد ،در آن مناطق ،هيچ گونه جلبكي يافت نمي شود. در برخي از كشورها مردم از جلبكهاي دريايي ،به عنوان نوعي سبزي استفاده مي كنند. جلبكهاي دريايي همگي به دستهاي از گياهان به نام خزه ها تعلق دارند. آنها در آبهاي كم عمق از خود ، اكسيژن پخش كرده ،غذا و پناهگاه بسياري از موجودات را فراهم مي كنند.
محققان می گویند: از جلبکهای دریایی می توان به صورت مکمل مناسب مواد غذایی استفاده کرد.
به گزارش ایسنا واحد علوم پزشكي تهران پایگاه اینترنتی دانشگاه نیوکاسل اعلام كرد: محققان اين دانشگاه به اين نتيجه رسيده اند كه جلبکها به علت داشتن میزان زیاد فیبر، مکمل مناسبی برای انواع غذاها هستند.
به گفته اين پژوهشگران با افزودن جلبکهای دریایی به غذاهای آماده که ارزش غذایی زیادی ندارند، می توان تأثیر زیان بار آنها را بر سلامت انسان کاهش داد.
پژوهشگران از جلبك دریایی برای كاهش علایم مبتلایان به آرتروز زانو بهره می گیرند.
به گزارش سلامت نیوز، به نوشته جدیدترین شماره نشریه تغذیه ، بهره گیری از نوعی مكمل حاوی عصاره جلبك قرمز دریایی میزان درد و التهاب زانو را در مبتلایان به آرتروز زانو كاهش می دهد.
پژوهشگران اخیرا سودمندی این مكمل گیاهی جدید را در بهبود علایم 70 بیمار مبتلا به موارد متوسط تا شدید آرتروز زانو بررسی كردند.
برپایه یافته های این پژوهش ، با مصرف این مكمل برای مدت 12 هفته، عملكرد مبتلایان به آرتروز زانو تا حد چشمگیری بهبود می یابد.
اين گياه در مناطق معتدل كشور ما رويش دارد و از قديم الايام به عنوان يك سبزي مفيد و مؤثر از آن استفاده مي شده است. گرچه در رابطه با مسائل غذايي از آن استفاده هاي فراواني مي شده ؛ ولي اكنون اين استفاده كاهش يافته است و در عوض موارد درماني اين گياه افزايش پيدا كرده و در همه زمينه ها از آن استفاده مي شود و هيچگونه عارضه اي ندارد.
در ميان عشاير مرسوم است كه از دانه هاي اين گياه استفاده مي كنند. طريقه استفاده ي آن هم به اين ترتيب است كه دانه هاي اين گياه را مي كوبند و بعد از مرطوب كردن در محل درد و مفاصل مي گذارند و به عنوان مُسَكن از آن استفاده مي كنند.
گياه ترشك منبع ويتامين C است. بنابراين كساني كه كمبود ويتامين C دارند اين گياه مي تواند براي آنها منبع ويتامين C باشد. علاوه بر آن، اين گياه داراي آهن و فسفر كافي نيز مي باشد.
همچنين اين گياه داروي اشتها آور و تصفيه كننده و هضم كننده بسيار خوبي مي باشد و به خاطر خاصيت تصفيه كنندگي اش براي كساني كه داراي جوشهاي موضعي و پوستي هستند بسيار مفيد خواهد بود.
اين دارو به خاطر داشتن اسيد اكسوليد نبايد زياد و بطور مداوم مورد مصرف قرار گيرد، زيرا براي مثانه و كليه مي تواند مضر باشد. براي استفاده موضعي از اين دارو اگر برگ يا دانه ي له شده، پخته شده يا جوشانده آن روي دملها گذاشته شود به راحتي درمان مي گردد.
سامانه خرید و امن این
سایت از همهلحاظ مطمئن می باشد . یکی از
مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می
توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت
بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم
اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام و نام خانوادگی نام فایل و ایمیل خود را به شماره همراه 09159886819 ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل به ایمیل
شما فرستاده می شود .
آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی
سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس
مطالب پربازديد
متن شعار برای تبلیغات شورای دانش اموزی تحقیق درباره اهن زنگ نزن سوالات و پاسخ درس مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی